iPad2 Funda | Carcasa con Tapa
Esta elegante carcasa para iPad2 protegerá su tableta de arañazos y golpes. El material es resistente hecho de piel sintética. Puedes doblar la tapa para convertirlo en un soporte.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jenna S.
  Jenna S. (2014-10-04)
 • Foto del producto de Mikko Ö.
  Mikko Ö. (2014-01-19)

4/5 Tuote on koko ajan käytössä. Hintaansa nähden varsin tukeva ja suojaa ipadiä hienosti. Ei nyt vastaa kalliimpia versioita mutta ei tarvitsekaan. Hyvin pelaa arkisessa koti-ja matkakäytössä. Ehkä asento hiukan liian pysty. Mutta se on makuasia. Suosittelen.
- Lammi, Finland - ()
5/5 1,5 vuotta ollut käytössä iPadin suojana (iPadia käyttävät vain lapset). Toimii tehtäväänsä erinomaisesti, ja on säilynyt ehjänä. Etulipare on vähän löystynyt, aiheuttaen välillä sen lipsahtamisen pois iPadin näytön edestä (joka puolestaan aiheuttaa näytön päällemenon), mutta se kuluminen sallittakoon.
- Lappeenranta, Finland - ()
2/5 Ihan nätin näköinen. Tabletin kulmaan laittaminen pöydälle ja käyttäminen ei oikein toimi tämän kanssa. Pienet tarranauhat ei jaksa pitää laitetta kulmassa: Muuten ok.
- Kokkola, Finland - ()
5/5 Hyvä ja edullinen hankinta ensimmäiseksi suojakuoreksi iPad 4:lle. Suosittelen! Kuoret on hyvän ja kestävän tuntuiset ja suojaavat näyttöä tippumisilta.
- Hyllykallio, Finland - ()
3/5 Liian iso, iPad pääsee liikkumaan sisällä, reunat ja nappi menevät kannen peittoon. Materiaali ja ulkonäkö ihan ok. Hankala käyttää. En suosittele.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Erittäin kätevä ja tukevan oloinen suojakotelo. Kotikäytössä ollut päivittäin useammalla käyttäjällä. Tuote tuntuu laadukkaalta ja ylitti odotukseni. Hinta/laatusuhde ok, voin suositella.
- Salo, Finland - ()

iPad2 Funda

Carcasa con Tapa

★★★★★
★★★★★
19 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Esta elegante carcasa para iPad2 protegerá su tableta de arañazos y golpes. El material es resistente hecho de piel sintética. Puedes doblar la tapa para convertirlo en un soporte.

 

Especificaciones técnicas:

 • Material: de cuero artificial
 • Magnética Cierre
 • Dimensiones: 245 x 195 x 17mm
 • Peso: 222g

 

 


Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: