Raytheon X3 CF Ratón para Juegos
Diseñado especialmente para los jugadores profesionales de juegos de computadora. Su diseño ergonómico se adapta a la palma de tu mano, dándote mayor comodidad a la hora de jugar o de usar tu ordenador.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Markku L.
    Markku L. (2016-08-03)

5/5 Hintaansa nähden hyvä ostos. Oivallinen hiiri pelikäyttön ja tavalliseen naputteluun. Kivan näköinen, muotoilu tosi hyvä (varsinkin ergonomisen hiirimaton kanssa), sopii ainakin pienikätiselle :D Noita "lisänäppäimiä" on vain kaksi, tällaiselle kasuaalipelaajalle juuri sopiva määrä.
Riku S. - Helsinki, Finland - ()
5/5 hintaansa nähden aivan loistava peli hiiri perus pelaajan käyttöön. olen käytänyt hiirtä noin 3 kk aktiivisessa peli käytössä ja en ole havainnut mitään ongelmia.
Markku L. - Paimio, Finland - ()
3/5 Tuote oli aivan liian pieni käteen ja sen vuoksi hankala peleissä.

Hinta oli laatuun nähden hyvä ja tuote oli kyllä kestävä.

Mutta pelkkään pelaamiseen hankala hallita kokonsa vuoksi.
Sari H. - Turku, Finland - ()
3/5 pelatessahan tämä on hintalaadultaan kokolailla hyvä,sormi nappulat sioitettu hyvin ja ne löytyvät pienellä opettelulla,käsituntuma mukava luistaa matolla mukavasti,terävät mutkatkin hoituu ihan kivasti eikä seuraaja meme menojaan,kyllä suosittelen sille joka tyytyy kohtuulliseen pelattavuudeltaan ja hinnaltaan.
Alpo S. - Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Toimiva, ergonominen pelihiiri, joka ajaa asiansa ihan hyvin, ilman vastaväitteitä. Dpi liian pieni omaan käyttöön, saisi olla 2400dpitä maksimit, että tällä pääsisi sinne mihin haluan (eli kuuhun)
Ville M. - Varkaus, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen reilu vuosi sitten ja se on toiminut Mahtavasti. Hiiressä ei ole mitään vikaa, se on kestänyt yllättävän hyvin ja toimii myös hyvin.
Miko K. - Lohja, Finland - ()

Raytheon X3 CF Ratón para Juegos

★★★★★
★★★★★
15 Comentarios

Diseñado especialmente para los jugadores profesionales de juegos de computadora. Su diseño ergonómico se adapta a la palma de tu mano, dándote mayor comodidad a la hora de jugar o de usar tu ordenador. Puedes modificar los botones de acceso rápido a los lados del ratón para personificar tu juego.

Especificaciones:

  • Peso (con empaque): 96g
  • Conexión USB
  • Keys / Botones: 6
  • Resolución óptica: 2000DPI

15.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 21.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares