Bulbos Xenón (H4-3) | Xenón Hi/Lo
Dos bulbos de xenón 4300K. Cuando cambies entre vigas alta o bajo, la bombilla se mueve hacia atrás y adelante. Relés incluidos.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Karri T.
  Karri T. (2017-01-12)
 • Foto del producto de Aki T.
  Aki T. (2016-01-28)
 • Foto del producto de Heikki P.
  Heikki P. (2014-10-19)

4/5 Toimi vanhassa civikissä loistavasti. Maantiellä ku ajeli ni ei paljoa tarvinnut pitkiä käytellä :) hinta laatu kohillaan kesti itellä ainaki vuoden voi olla et toimii vieläkin vaikka jäi autoon kun vaihoin. Ei valittamista :)
- Porvoo, Finland - ()
5/5 Xenonpolttimot toimineet henkilöautossa nyt n. vuoden verran moitteitta. Asennus oli helppo ja hinta/laatusuhde todella hyvä. Tuote saapui ajallaan, eikä moitittavaa löydy. Suosittelen!
- Vaasa, Finland - ()
falta agregar balastros para que funcione o es el kit completo??
- Barcelona, Spain - ()
2/5 Ostettua tuli mutta todettuani ettei saa kytkettyä päätyi tuote kaapin perälle ja sittemmin kadonnut jonnekin. Kadun ostamista, koska en saanut otettua käyttöön, muuten päällisin puolin tuote vaikutti laadukkaalta ja hyvältä.
- Riihimäki, Finland - ()
2/5 Tuotetta ei pystynyt asentamaan, koska vahvistin osassa oli ihan erinlaiset liittimet kuin lampuissa. Tällä hetkellä odotellaan toimittajan komenteja ko asiaan. Valot saisi ehkä asennettua vaihtamalla liittimet, mutta kun piti olla asennusvalmispaketti.
- Naarajärvi, Finland - ()
5/5 Toimii kuten kuuluukin. Asensin moottoripyörään jossa normaali H4 valo. Kuvio menee vähän huonoksi, mutta valovoimaa tulee kyllä lisää. Vaihto lyhyeltä pitkälle tapahtuu nopeasti ja on ainakin yhden kesän kestänyt täristystä hyvin. Asennuskin oli parin tunnin urakka. Ohjeet on tosin vähän sieltä tännepäin, mutta kytkentä on varsin selkeä, onnistuu ilman ohjeitakin.
- Kangasala, Finland - ()

Bulbos Xenón (H4-3)

Xenón Hi/Lo

★★★★★
★★★★★
41 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy

Dos bulbos de xenón 4300K. Cuando cambies entre vigas alta o bajo, la bombilla se mueve hacia atrás y adelante. Relés incluidos.


Garantía:

3 meses

22.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Temperatura de color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares