Bulbos Xenón (H4-3) | Xenón Hi/Lo
Dos bulbos de xenón 4300K. Cuando cambies entre vigas alta o bajo, la bombilla se mueve hacia atrás y adelante. Relés incluidos.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Karri T.
  Karri T. (2017-01-12)
 • Foto del producto de Aki T.
  Aki T. (2016-01-28)
 • Foto del producto de Heikki P.
  Heikki P. (2014-10-19)

4/5 Toimi vanhassa civikissä loistavasti. Maantiellä ku ajeli ni ei paljoa tarvinnut pitkiä käytellä :) hinta laatu kohillaan kesti itellä ainaki vuoden voi olla et toimii vieläkin vaikka jäi autoon kun vaihoin. Ei valittamista :)
- Porvoo, Finland - ()
5/5 Xenonpolttimot toimineet henkilöautossa nyt n. vuoden verran moitteitta. Asennus oli helppo ja hinta/laatusuhde todella hyvä. Tuote saapui ajallaan, eikä moitittavaa löydy. Suosittelen!
- Vaasa, Finland - ()
falta agregar balastros para que funcione o es el kit completo??
- Barcelona, Spain - ()
3/5 Vanhan auton valot kirkastuivat kertaheitolla.Suosittelen jos on katsastuskonttorin kanssa väleissä ja/tai vaihtaa normit tilalle katsastukseen.
- Muhniemi, Finland - ()
2/5 Ostettua tuli mutta todettuani ettei saa kytkettyä päätyi tuote kaapin perälle ja sittemmin kadonnut jonnekin. Kadun ostamista, koska en saanut otettua käyttöön, muuten päällisin puolin tuote vaikutti laadukkaalta ja hyvältä.
- Riihimäki, Finland - ()
2/5 Tuotetta ei pystynyt asentamaan, koska vahvistin osassa oli ihan erinlaiset liittimet kuin lampuissa. Tällä hetkellä odotellaan toimittajan komenteja ko asiaan. Valot saisi ehkä asennettua vaihtamalla liittimet, mutta kun piti olla asennusvalmispaketti.
- Naarajärvi, Finland - ()

Bulbos Xenón (H4-3)

Xenón Hi/Lo

★★★★★
★★★★★
42 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • 30 day return policy

Dos bulbos de xenón 4300K. Cuando cambies entre vigas alta o bajo, la bombilla se mueve hacia atrás y adelante. Relés incluidos.


Garantía:

3 meses

Products you might be interested in: