Guía Niveladora para Cámaras SLR
Ten una guía en tu cámara para que puedas tomar fotos "derechas" en superficies no parejas. Además que el nivelador se encaja perfectamente en la zapata del flash que te sirve para proteger ese lugar de polvo.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tero H.
    Tero H. (2015-08-21)
  • Foto del producto de Tero H.
    Tero H. (2015-08-21)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Tästä ollut pitkään iloa, kun kuvaan jalustalla. Saa aina suorassa olevia kuvia. Erittäin hyvä. Jos vatupassin irroittaa, niin pitää vain muistaa laittaa se pian paikoilleen, sillä häviää helposti.
- Siuntio kk, Finland - ()
5/5 Oiva apu, kun haluaa tarkistaa että kamera on suorassa, erityisesti olen käyttänyt sitä kun kuvaan videota, kun takascreenistä on vaikea katsoa horisonttilinja.
- Espoo, Finland - ()
2/5 En oo saanu koko kyseistä tuotetta et vois tehä arvostelun.muutama kuukausi on jo kulunut..mut ku sieltä joskus tulee niin eiköhän se oo hyvä ja toimiva
- Tuomikylä, Finland - ()
5/5 Erittäin söpön kokoinen vatupassi. Tuolla saa kyllä hyvin laitettua kameran suoraan asentoon, mutta yleensä tuon kuvien kohdistamisen kyllä suorittaa ihan silmämääräisesti. Tuota voi kyllä hyvin käyttää myös muiden pienien tavaroiden suoraan asettamiseen, koska vatupassin pohja on suora..
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Näpsäkkä lisä kameraan. Ainoa pieni miinuspuoli on, ettei vatupassi pysy kameraa kallistaessa taaksepäin jolloin se herkästi putoaa. Asia korjaantui kuitenkin teipillä.
- Lohja, Finland - ()

Guía Niveladora para Cámaras SLR

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

Ten una guía en tu cámara para que puedas tomar fotos "derechas" en superficies no parejas. Además que el nivelador se encaja perfectamente en la zapata del flash que te sirve para proteger ese lugar de polvo. Compatible con cámaras SLR Canon, Nikon, Pentax y Panasonic

Especificaciones:

  • Material: Caucho Silicón
  • Color: Negro

3.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 11.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares