Mono Adorable | iPad2 Carcasa con Tapa
Carcasa con tapa para iPad, protege todos los lados de tu tableta. No dejes que ningún rasguño o arañazo le pase a tu iPad querido.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Vera A.
    Vera A. (2014-02-16)

4/5 Hyvännäköinen ja vahvan tuntuinen kuori ipadille.Hinta edullinen.Vastaa täysin tuotekuvausta.Toimii hyvin suojaa laitetta kolhuilta ja on kätevä.
- Kouvola, Finland - ()
5/5 Käyttäjän mielestä söpö, ihanan värinen ja kätevä. Tällä saatiin vanhaan padiin kivasti uutta ilmettä eikä sitä tarvinnut vaihtaa vain sen takia että se oli vanhan näköinen, nyt kokonaisuus 'ihan ku uusi'.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Oikein hyvä,ajatellen hintaa...Tukevaa tekoa,pystyy pyörittelemään hyvin ja on lastenkin helppo käyttää✌️✌Voin lämpimästi suositella kaikille kenellä on tarve hyvälle suojalle
- Hamina, Finland - ()
5/5 Ihan paras kuori. Edullinen. Ei halkeile käytössä. Parempi kuin muut kalliimmat versiot. Napakka pinta.
- Kalmari, Finland - ()
5/5 Hyvät kuoret, sopivat täydellisesti.
- Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 Hyvä suoja Ipadille. Huonona puolena se, että Idap ei pysy aivan paikallaan kuorien sisällä vaan pääsee hiukan liikkumaan jolloin esim. alasvetovalikko jää hiukan reunan alle piiloon. Hyvänä ominaisuuten pehmusteet kansissa suojaamassa kolhuilta. Suosittelen jo hinnan puolesta.
- Kirkniemi, Finland - ()

Mono Adorable

iPad2 Carcasa con Tapa

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
Carcasa con tapa para iPad, protege todos los lados de tu tableta. No dejes que ningún rasguño o arañazo le pase a tu iPad querido.