BMW 1.36 | Lector Códigos de Error
El escáner es una herramienta muy útil para corregir y tener un mejor mantenimiento con tu coche. El Scanner BMW 1.36 es un software de diagnóstico muy popular entre los coches BMW.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Matti O.
    Matti O. (2017-01-08)

5/5 Tuote oli hyvä mutta ei toiminut minun autooni. Autoni ei tukenut kyseistä ohjelmaa, toimi kaverin autossa kyllä, ostos oli ihan hyvä, bmw e36 kanssa ei toimi.
- Pori, Finland - ()
4/5 Tilasin tämän omaa vm-96 e39:siä varten (sanotaan vaikka 528),ja kunhan kaikki porttiasetukset jne oli saatu asennettua on toiminut varsin kivasti. Mukana tuleva Bmw scanner-ohjelmisto ajaa asiansa,eli lukee kyllä vikakoodit ja tarvittaessa nollaa ne mutta on muuten hieman rajoittunut. Eli ei kerro esimerkiksi turvavyön esikiristimen viasta suoraan,vaan antaa sille epämääräisen binäärivikakoodin joka ei kerro ei-asiasta ymmärtävälle yhtään mitään. Hintaansa nähden hyvä nimenomaan näiden vanhempien bemareiden kanssa.
- Muhos, Finland - ()
3/5 Hieman hankala ensiksi saada yhteydet autoihin, vaatii hieman muutakin kuin johdot kiinni ja ajoa, mutta kun käsiksi pääsee antaa tarkan kuvan viasta ja on helppo korjata pois.
- Launonen, Finland - ()
4/5 Toimii hyvin vanhemman -94 e38 740I kanssa. Alkuun en saanut pelittämään mutta foorumeilta lueskeltuani liitin sarjaportilliseen vanhaan läppäriin jolloin rupesi heti toimimaan. Airbagin valo paloi, luin vikakoodit, vaihdoin tarvittavan anturin ja nollasin ko. tuotteella koodit jolloin meni heittämällä katsastuksesta läpi.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 laite oli hieman kehno, enkä saanut sitä toimimaan millään. vika voi olla minussakin tai laitteistossani, mutta pitää arvostelujen perusteella yrittää vielä uudelleen.
- Kiihtelysvaara, Finland - ()
1/5 en saanut tuoteetta toimimaan usbn kautta, mutta ohjelma asentui helposti sen kanssa ei ollut ongelmaa. autoon ei saa yhteyksiä
- Rauma, Finland - ()

BMW 1.36

Lector Códigos de Error

★★★★★
★★★★★
15 Comentarios

General:

El Scanner BMW 1.36 es un software de diagnóstico muy popular entre los coches BMW, en este kit están incluidos los software más actualizados, pero usted siempre puede bajar actualizaciones por internet. Este dispositivo es compatible con BMW serie 3, 5, 7 y modelos SUV X3, X5. Este escáner debe ser conectado a su ordenador vía un puerto serial.

El escáner es una herramienta muy útil para corregir y tener un mejor mantenimiento con tu coche. Te mostrará datos de tu motor como: temperatura, temperatura del aire, posición del gas, velocidad, valores de lambda, etc. Lee información de tu coche como (VIN, ID de calibración, números de verificación de calibración (siglas en Ingles CVNs).

 

Contenido del paquete:


1x Lector de Códigos / reseteador

1x Cable OBD2

1x Adaptador 20pines

1x Cable Serial

1x CD Software


Garantía:

6 meses