Opel Dispositivo de Reseteo de Bolsa de Aire
Reseteador profesional de luces de servicio para coches europeos. Es un equipo especial para reinicializar de luz de servicio de bolsa de aire.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Mikko M.
  Mikko M. (2016-09-08)
 • Foto del producto de Mikko M.
  Mikko M. (2016-09-08)
 • Foto del producto de Sami V.
  Sami V. (2015-05-04)
 • Foto del producto de Sami V.
  Sami V. (2015-05-04)
 • Foto del producto de Sami V.
  Sami V. (2015-05-04)
 • Foto del producto de Jukka K.
  Jukka K. (2014-09-28)
 • Foto del producto de Sharaf muhiadin A.
  Sharaf muhiadin A. (2014-08-31)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Toimii, vaikka ajoneuvosta luopuminen oli massiivisempaa ja arvostelen enempi ajoneuvo joka vaatii puijausta ollakseen auto, laiteena toimiva

nopealta ja laadukas laitteiste hinta edullisempi kuin korjaamolla, mutta

hylkyyn koko ajoneuvo laitteistosta huolimatta.
NorthState - Lahti, Finland - ()
5/5 Opelin airbägin valo syttyi jatkuvasti palamaan kun kuskin penkkiä siirrettiin. Laitoin penkin alla oleviin sähköliitoksiin contact cleaneria.Nollaajan piuha kiinni ja auto käyntiin. Punaista nappia painoin ja hetken odottelin niin valo sammui. Ei ole syttynyt viikkoon uudelleen. Minkäänlaisia ohjeita ei ollut mukana, mutta oli helppo käyttää ilmankin. Eli toimi ainakin mulla.
Auvo V. - Muhola, Finland - ()
2/5 Ensimmäisen kerran koitin virrat päällä mutta lykkäs Fail-valon palamaan, ja toisen kerran koitin auton ollessa käynnissä, sama Fail-valo jälleen.

Muutaman päivän jälkeen laitoin auton käyntiin niin airbagin valo olikin sammunut. Ilmeisesti laite sitten kumminkin nollasi valon.

Laite itsessään on halvan muovin tuntuinen ja näköinen.
Mikko M. - Kauhajoki, Finland - ()
4/5 Käytännöllinen laite turvatyynyn nollaukseen.Kokeiltu opel astra g ja siinä toimii moitteitta ja saatu muutamat kerrat nollattua airbagin valo.Hinta-laatu kohdillaan.
Jani R. - Iisalmi, Finland - ()
4/5 Ostin tämmöisen kun se sattui nettiä selaillessa sopivasti kohilleen. Sattumalta oli Opel Omega vm.98, jossa turvatyynyn varoituslamppu on alkanut palaa mittaristossa. Laitteen saatuani (tuli tosin jostain syystä mutkan kautta, kävi väärässä postissa) kokeilemaan ja kyllä tämä sen tekee minkä luvataankin. Lamppu sammui kun hetken odotti keltaisella valolla ja sitten painalsi punaista nappia. Tosin tässä tapauksessa valo syttyi mittaristoon hetken kuluttua takaisin, eli autossa on jotain vikaa turvatyyny järjestelmässä, mikä pitää korjata. Mutta tällä laitteella se on nyt varmistettu. Hyvä laite, tukevaa tekoa ja helppo käyttää vaikka mitään ohjetta ei mukana ollutkaan. Hintakaan ei ole paha. Kuka vanhojen ja miksei uudempienkin Opelien kanssa touhuaa kannattaa hankkia tämä laite.
Eero V. - Helsinki, Finland - ()
5/5 Tilasin nollaajan -99 B Vectraan. Hetken piti nappuloita painella, että sai nollattua, kun ohjeita ei tietenkään ole mukana. Mutta tuote toimi odotetusti. Autoon siis virrat päälle, nollaaja paikalleen ja odotellaan, että fault-valo palaa, painetaan clear-nappia ja odotellaan että nollaus on tapahtunut. Hyvä ostos, suosittelen!
Arttu S. - , rauma, Finland - ()

Opel Dispositivo de Reseteo de Bolsa de Aire

★★★★★
★★★★★
14 Comentarios

General:

Reseteador profesional de luces de servicio para coches europeos. Es un equipo especial  para reinicializar de luz de servicio de bolsa de aire en vehículos Opel, Volkswagen y Audi.

 

Especificaciones Técnicas:

 • Reseteo de testigo airbag
 • Reseteo de datos de colisión de la centralita airbag
 • Operación a tráves de toma de diagnosis OBDII del coche
 • Botón rojo derecho para borrado de datos de colisión
 • Botón amarillo izquierdo para reseteo de testigo airbag

Garantía:

6 meses

28.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares