MB Carsoft Multiplexor | para Mercedes Benz
Carsoft 7,4 multiplexor-software usado por Mercedes-Benz, que es compatible con la interfaz original.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Janne V.
  Janne V. (2014-03-23)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Pieniä ongelmia oli softan kanssa. Cd ei sisältänyt kaikkia paperisen ohjeen mukaisia tiedostoja. No lopulta homma hoitui ja meni kaverille käyttöön
- Tampere, Finland - ()
4/5 Tätähän olen jo vuosikausia käyttänyt ja hyvällä menestyksellä. Ainut ongelma on käytettävyyteen vaikuttava eli kun tietokoneliitännäksi käy vain sarjaliitäntä, jota ei vuosiin ole enää läppäreissä ollut. Rajaa läppäriksi rajallisen joukon jo kovasti vanhentuneita laitteita.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Testattu w140 ja w210. Molemmissa toimii ,mutta vanhemmissa ei pääse kaikkiin moduuleihin käsiks. Väyrysen omistajalle suosittelen.

Hintansa väärti!....Tosin asennuksen kanssa kokemattomalle voi tulla harmaita hiuksia, Kaikki menee hyvin jos on XP ja32bit versio sekä RS-232 portti . Saa toimimaan Windows 7 32 :ssa mutta vaatii kikkailua. 64bittisessä ei toimi.
- Ala-kieri, Finland - ()
4/5 Ihan toimiva kapine, tosin hieman hitaanpuoleinen käyttää. Ajaa silti täysin asiansa. Johdot jäykät ja liittimet vähän sinnepäin, mutta menevät kumminkin hyvin paikoilleen. Ohjelmiston asennuksessa oli hieman ongelmia, piti koko XP asentaa koneeseen uudestaan että alkoi toimimaan.
- Heinola, Finland - ()
2/5 No huh huh... Kyllä tämän asentamiseen on saanut käyttää aikaa ihan huolella. Asennus ohjelmakin on todella monijakoinen. Ja jos esim. käsite "CRACK" ei ole tuttu, niin toivotan ainakin onnea matkaan. Katso myös todella tarkasti käyttöjärjestelmä vaatimukset, ellet ole tottunut ajamaan esim. virtuaali winkkaria tai erilaisia yhteensopivuus tiloja. Virus ohjelmistot voivat myös tuottaa harmaita hiuksia tämän asennuksen kanssa, joten osaathan tarvittaessa disabloida ne. Asennusohjeet kannattaa lukea heti kerralla läpi ja kunnolla! Huomioi myös, että tuote käyttää sarja porttia, joten varmista se tietokoneestasi. Erikseen hankitus USB-sarjaportti adapterin kanssa en ole tuotetta vielä kokeillut, mutta sen varaan ei välttämättä kannata laskea.
- Nurmijärvi, Finland - ()
4/5 Ihan pätevä kampe kun oppii käyttämään..haukkuu hintansa äkkiä! Ei oo tarvinnu ostosta katua. Itsellä väyrysmese ja hyvin toimii siihen...suosittelen!
- Kajaani, Finland - ()

MB Carsoft Multiplexor

para Mercedes Benz

★★★★★
★★★★★
25 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
 • Tax free
 • Free shipping
 • 30 day return policy
General:

Carsoft 7,4 multiplexor-software usado por Mercedes-Benz, que es compatible con la interfaz original.

 

Fallo lector de código, el programa de instalación:

http://www.ziddu.com/download/12173768/mb7.4.rar.html

 

Contenido del paquete:

 • Multiplexor del cambiador
 • Cable serie para conectar a su ordenador
 • Cable OBD2, cable
 • MB Sprinter cable
 • Mercedes-Benz cable de 38 pines
 • Conector banana de 3 pines.

 


Garantía:

6 meses

Products you might be interested in: