Portador Vaso de Papel
Vasos de papel pueden ser divertidos y útiles, pero pueden romperse con facilidad especialmente si el contenido es caliente.

4/5 Hinta-laatusuhde kohdillaan. Nyt ei pala sormet juodessa kahvia eikä muki kaadu niin helposti. Tämä tuote sopii niin aikuisille kuin lapsillekin. Ilmoisen väriset!
- Hämeenkyrö, Finland - ()
4/5 Paketissa on kuusi paperimukipidikettä. Kuvassaolevat mukinpidikkeet näyttävät minusta tukevammilta ja korkeammilta kuin omassa paketissani olleet hempeänsävyiset paperimukinpidikkeet.
- Mäntsälä, Finland - ()
5/5 Yksi retkeilijän parhaimmista ystävistä!
- Suomussalmi, Finland - ()
4/5 Nämä on ok. Ei tarvi lötköjen pahvimukien kanssa taiteilla.
- Forssa, Finland - ()
4/5 Sopii hyvin perus 175 ml pahvikahvikupille. Tukevampi ote juoda kahvia kuin pahvikupin pahvikorvakkeista. Olisi kiva, jos olisi voinut itse valita pidikkeiden värit. Nyt oli pastellisävyisiä.
- Viitasaari, Finland - ()
5/5 Mökillä käytetään usein kertakäyttömukeja, joista jotkut ovat aika retkuja. Nämä auttavat kahcin juonnissa paljon. Suosittelen lämpimästi. Hyvin toimii.
- Riihimäki, Finland - ()

Portador Vaso de Papel

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Vasos de papel pueden ser divertidos y útiles, pero pueden romperse con facilidad especialmente si el contenido es caliente. Para resolver este problema, te presentamos el portador de vasos de papel, no te tienes que quemar y así podrás darle un toque extra a tu fiesta. Además de que no tendrás que lavar vasos por montón.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 5.5*7.5cm