Pegatinas para Pared Removibles | Bambú
Decora tu hogar fácilmente con estas pegatinas decorativas, puedes decorar cualquier cuarto o ambiente como desees.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Anna D.
    Anna D. (2015-11-24)
  • Foto del producto de Milja A.
    Milja A. (2014-09-10)

4/5 Paljon tekemistä kun noita lehtiä laittoi. Yli tunnin sai aikaa kulumaan kokonaisuuteen. Hyvin pysyy vähän röpelöisessä seinässä.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Tuote vastasi odotuksia. Asettaminen oli helppoa mutta vähän karkeaan seinään tarrat eivät kiinnittyneet täydellisesti. Sain kuitenkin ihan kädellä kunnolla painamalla

tarrat pysymään paikallaan. Varsinkin lehtien kärkiin piti keskittyä. Seinä pitää muistaa pyyhkiä kostealla ennen asettamista. Huomasin että jotkut tarrat lähtivät repsottamaan niin korjailin tekstiililiimalla. Liima paistaa vähän läpi joistain kohdista mutta ei silmäänpistävästi. Kannattaa huomioida lämpötilat. Jos ikkunasta tulee kylmää niin tarra voi lähteä irtoamaan. Minulle ei ollut ongelma liimailla. Pysyypähän kunnolla. Olen hyvin tyytyväinen tuotteeseen.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Suosittelen! Halpa ja silti laadukas! Todella kaunis ja näyttävä seinällä (meillä makuuhuoneessa)! Ja todella helppo asentaa ja poistaa ilman jälkiä!
- Sykäräinen, Finland - ()
5/5 Hieno, iloinen ja kaunis sisustuselementti, tarrat ovat pysyneet hyvin kiinni kaappien ovissa. Asennuksessa joutuu käyttämään omaa luovuutta, toisille hyvä, toisille paha..
- Espoo, Finland - ()
5/5 Todella hyvän ja näyttävä tarra. Helppo asentaa ja mielestäni tarrassa on paremmat tummemmat värit kuin myyntikuvassa. :)
- Mikkeli, Finland - ()
4/5 Suosittelen, hyvä ja edullinen. On näyttävän näköinen valkoisella laattaseinällä. Siirto ja uudelleen liimaus onnistuu hyvin.
- Leppävesi, Finland - ()

Pegatinas para Pared Removibles

Bambú

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Decora tu hogar fácilmente con estas pegatinas decorativas, puedes decorar cualquier cuarto o ambiente como desees.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 60x90cm
  • Material: PVC