Pegatinas para Pared Removibles | Flor del Ciruelo
Decora tu hogar fácilmente con estas pegatinas decorativas, puedes decorar cualquier cuarto o ambiente como desees.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Tessa
  Tessa (2014-05-30)
 • Foto del producto de Tessa
  Tessa (2014-05-30)
 • Foto del producto de Taru R.
  Taru R. (2014-04-08)

5/5 ihan hyvin kestänny seinässä.
- Savonlinna, Finland - ()
5/5 Ihan huippu! Meinaan laittaa tämän liukuoveen ja siihen tarkoitukseen kuin nakutettu. Vaikkakin sängyn yläpuolelle piti alkujaan tulla. Kiva piristys huoneeseen kuin huoneeseen!
- Rovaniemi, Finland - ()
5/5 Aivan ihana seinätarrakokonaisuus. Helppokäyttöinen ja kestävä. Oli todella simppeliä kiinnittää tarrat, ja ne tarttuivat erinomaisen hyvin kiinni ainakin puiseen, maalattuun liukuoveen. Todella kaunis kokonaisuus, ja oli mukavaa että tarrat olivat osissa niin, että niistä pystyi kokoamaan itse haluamansa kokonaisuuden. Näin tarrataideteoksesta tuli myös uniikki! Paljon olen vierailta saanut positiivisia kehuja tästä seinätarrasta. Se on yksinkertaisen kaunis, oikea katseenvangitsija!
- Kuusamo, Finland - ()
5/5 Tämän tarran tilasin eteisen seinälle, kun siinä oli semmoinen tyhjä kohta, joka kaipasi jotain. En halunnut taulua laittaa ja mietin, että jokin tarra voisi olla hyvä ja koska olin jo ostoskoriin laittanut yhden seinätarran, tutkailin tarjontaa ja päädyin tähän.

Myös tässä on hyvä laatu ja hinta tosi halpa.

Tätä olen jo pariin otteeseen siirtänyt ja nyt se on vaatekaapin ovessa, kun se on vähän rähjäisen näköinen kaappi jota ei kuulema pureta ja jotain se kaipasi parantamaan ulkonäköä :-)
- Oulu, Finland - ()
4/5 Seinätarran mukana olisi pitänyt tulla kunnon asetteluohjeet. Kuvasta on hankala erottaa mikä kuuluu mihinkin, ja sommittelu on hankalaa kun kaikki osat ovat samassa arkissa...
- Oulu, Finland - ()

Pegatinas para Pared Removibles

Flor del Ciruelo

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Decora tu hogar fácilmente con estas pegatinas decorativas, puedes decorar cualquier cuarto o ambiente como desees.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 50x70cm
 • Material: PVC