Pegatinas para Pared Removibles | Rosa y Chica
Decora tu hogar fácilmente con estas pegatinas decorativas, puedes decorar cualquier cuarto o ambiente como desees.

4/5 Tuote toimitettiin rullalle käärittynä,tarra oli kuitenkin toimituksessa päässyt litistymään jolloin oikaisu oli todella hankalaa.Pari päivää painojen alla ja suurimmat taitteet sai pois. Tuote kuitenkin pysyi/pysyy seinällä :)
- Kemi, Finland - ()
4/5 Näyttävä seinätarra sänkyni yläpuolella. Ei pysy kauhean hyvin kiinni seinässä, mutta pienin teippivirityksin tämäkin ongelma on ratkaistu. Minulla muitakin seinätarroja samalla seinämateriaalilla ja liimapinta on pysynyt hyvin kiinni, joten ei mielestäni seinästä kiinni.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Toimitus kesti pitempään kun muilla tuotteilla. .. hieno tarra kokonaisuudessaan.. teksti jäi laittamatta seinälle.... hinta ok ja ei oo vielä tippunu seinältä
- Lappeenranta, Finland - ()
5/5 ihana,kaunis naisen kuva. oli ihmeen suuri. laitoin tämän makuuhuoneeseen. sisustustarran mukana tulee. pieni tarra jossa on kuva mitenkä voi asentaa. mutta jokainen voi käyttää omaa taiteelisuutansa. oli kyllä hyvä ostos. aijon ostaa lisää lahjaksi. hieno joululahja. voi myöskin käyttää kampaamo ja kosmetologi liikeiden sisutamiseen. hinta ja laatu ovat kyllä kohdallaan. suositele jos maalaaminen ei mielytä. tällä saa hetkessä kauniin seinän.
- Turku, Finland - ()

Pegatinas para Pared Removibles

Rosa y Chica

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Decora tu hogar fácilmente con estas pegatinas decorativas, puedes decorar cualquier cuarto o ambiente como desees.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 45×65x120cm
  • Material: PVC