Carcasa con Tapa | para iPad Mini
Protege tu iPad mini de arañazos y golpes que puedas causar cuando lo lleves a todos lados. Sirve como soporte para colocar tu tableta de forma vertical al doblar la tapa cobertor.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Ville L.
    Ville L. (2014-03-09)

4/5 Tosi hyvä tuote. Jokapäiväisessa käytössä, ja toimii niinkuin pitääkin. Pitää käyttää vähän voimaa ottaessa tablettia pois suojasta. Muuten näppärä suoja.
- Alavus as, Finland - ()
4/5 Erittäin hyvä suoja iPad minille :)
- Lahti, Finland - ()
Fodralet motvarade precis det jag köpte. Priset är också bra. Själv läste jag fel i beskrivningen då jag trodde denna var till en 10 tums Ipad. Men jag kan varmt rekommendera denna till andra!
- Maxmo, Finland - ()
3/5 Tuote on hintansa arvoinen, mutta ei kuitenkaan paras mahdollinen. Tuote tarjoaa hyvän perussuojan, mutta ei ole kovin periksiantava. Tämä tuote sopii parhaiten kotikäyttöön, mutta jos kantaa iPadia mukana esim. laukussa, suosittelisin erilaista suojaa. Tuotteen muotoilu on menettelevä, ja tukee myös juurikin kotona suojausta, mutta ei suojaa kattavasti matkassa. Tukitelineenä tuote ei mielestäni ole kovin häävi.
- Ylöjärvi, Finland - ()
5/5 Tuote näyttää livenä paljon paremmalta kuin kuvissa. Hinta/laatu suhde on täydellinen. Suojaa koko laitteen täydellisesti eikä maksaa juuri mitään. Alkuperäinen kama maksaa 5 kertaa enemmän eikä toimii yhtä hyvin. Laitteen saa kätevästi pystyyn, joka helpottaa esim videoiden katselua!

Suosittelen kaikille!
- Kuopio, Finland - ()

Carcasa con Tapa

para iPad Mini

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy

Protege tu iPad mini de arañazos y golpes que puedas causar cuando lo lleves a todos lados. Sirve como soporte para colocar tu tableta de forma vertical al doblar la tapa cobertor.


Especificaciones:

  • Compatible con iPad Mini

3.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 7.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares