iPhone/iPad/iPod | Cable USB Colorido
Tu cable USB con un toque de color, ya no tienes que tener el aburrido blanco y monótono de siempre. Dale un toque único a tu cable y destácate de los demás.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Leona P.
  Leona P. (2016-01-10)
 • Foto del producto de Leona P.
  Leona P. (2016-01-10)
 • Foto del producto de Martina H.
  Martina H. (2014-11-25)
 • Foto del producto de Jari H.
  Jari H. (2014-07-10)

4/5 Toimiva latausjohto. Myös datansiirto kaapelilla onnistuu. Hieman heppoisen oloinen tuote, mutta toistaiseksi pysynyt ehjänä.

Toimiva latausjohto. Myös datansiirto kaapelilla onnistuu. Hieman heppoisen oloinen tuote, mutta toistaiseksi pysynyt ehjänä.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Pieni hyvin erottuva värikäs iPhone 4/4s latausjohto. pieneen tilaan mahtuva ja edullinen hinta laatusuhde on kohdallaan, hyvä ostos suosittelen.
- Äänekoski, Finland - ()
3/5 Iloisen värisiä, tykkäsin lujasti, kun sain väriä keittiön latausasemalle. Laatu näissä oli vain semmonen, että ei kestä ns. Normi käyttöä, ei sitten alkuunkaan. Vastaisuudessa lataukset jatkuu ompunnomillanlatureilla.
- Tornio, Finland - ()
5/5 Johdossa ei ollut mitään vikaa, kävi vain niin että ostin väärän mallisen johdon. Mutta kun niin halpa, niin en lähtenyt palauttelemaan. Tyttärelläni oli kuitenkin käytössä vielä vanhan mallinen ipod, niin siinä toimii hyvin.
- Nurmo, Finland - ()
4/5 Tuotteen hinta- / laatusuhde oli mielestäni hyvä ja se vastasi odotuksia. Ehkä jopa ylitti ne. Tuote toimi käytössä juuri niinkuin pitääkin, ei ongelmia, ei häiriöitä. Vakaa käytettävyys ja käyttökokemusten perusteella alkuperäistä Apple-tuotetta vastaava toiminta. Tuote on mielestäni ehdottomasti hintansa väärti!
- Savonlinna, Finland - ()
4/5 Perus kaapeli Applelle. Toimii niinkuin pitääkin. Laadultaan, ehkä vähän heikohko, mutta hinta on silti edullinen. Odotukset oli, että toimisi paremmin kuin edellinen e-villestä tilattu kaapeli ja ainakin tähän asti on toiminutkin.
- Rovaniemi, Finland - ()

iPhone/iPad/iPod

Cable USB Colorido

★★★★★
★★★★★
35 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Tu cable USB con un toque de color, ya no tienes que tener el aburrido blanco y monótono de siempre. Dale un toque único a tu cable y destácate de los demás.

1.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 5.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 2 pcs
Next shipment is in about 1 hours 8 minutes and 00 sec

Productos similares

Products you might be interested in: