Corazón Búho | Collar
Collar con pendiente, lo puedes combinar con cualquier estilo de tu vestuario, ya sea casual o para salir con tus amigas por unos tragos / de compras.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Karoliina M.
    Karoliina M. (2014-01-28)

5/5 Siisti ja nätti.Hinta tosi edullinen ja kelpaa tytölle hyvin koruksi, eikä haittaa vaikka häviäisi.Halpa ja silti ihan laadukkaan oloinen tuote.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Hyvän näköinen pöllöriipus, joskin ketju on liian pitkä ja koru on pakattu huonosti. Tämä menee lahjaksi pöllöistä pitävälle tyttärelleni, ja oletan hänen pitävän korusta.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Hintaansa nähden laadukas kaulakoru. Hieman odotuksia suurempi, mutta se on vain plussaa. Voisi luulla paljon kalliimmaksi, jos ei paremmin tietäisi. Suosittelen pöllöistä/eläimistä pitäville.
- Kotka, Finland - ()
3/5 Kuvauksen mukaisesti koru ei ollutkaan hopeanvärinen vaan messingin värinen, se oli pettymys. Korun käytettävyys ei siitä kärsi kunhan löytää väristä pitävän käyttäjän.
- Kerava, Finland - ()
5/5 Hintaansa nähden erittäin laadukkaan oloinen koru. Tyylikäs. Tyttöystäväni piti lahjastaan erittäin paljon ja oletti sen olevan huomattavasti kalliimpi.
- Pori, Finland - ()
5/5 Hieno kaulakoru ja sopivan pitunen.
- Lahti, Finland - ()

Corazón Búho

Collar

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Collar con pendiente, lo puedes combinar con cualquier estilo de tu vestuario, ya sea casual o para salir con tus amigas por unos tragos / de compras.


Especificaciones:

  • Dimensiones: 72cm
  • Peso: 37g