Rompecabeza 3D | Torre Eiffel
Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Dani T.
    Dani T. (2014-08-16)

4/5 ok, todo perfecto!!!!!
- Soria, Spain - ()
4/5 Näitä pitää tilata lisää. Kasattiin tämä tuote lasten kanssa joulun välipäivänä. Todella mukavaa ajanvietettä. Lapset 9 ja 10v osasivat hyvin olla mukana ja aikuiset tekivät vaikeimmat liitokset. Ainut miinus oli että joissakin kohdin palaset vähän halkesivat eli tuo kuvaosa irtosi taustapahvista, mutta nekin sai liimapuikolla lopuksi paikalleen.
- Tampere, Finland - ()
Sigo esperando que me lo envien, hace mas de un mes que lo solicite y aun no lo he recibido
- Vigo, Spain - ()
5/5 Ei ehkä niin "aidon" oloinen kuin muut hankkimani 3D-palapelit, mutta onhan tämä torni myös haastava tehtäväksi palapelinä. Siihen nähden sanoisin että ehdottomasti hintansa arvoinen tuote.
- Pohjankuru, Finland - ()
3/5 Aika hintava laatuun nähden.Ohjeet oli selkeät,mutta kokoaminen tuotti välillä vaivaa,kun osat eivät millään meinanneet sopia,joten kaveria tarvittiin avuksi välillä.Kasattuna pysyy hyvin koossa.
- Oulainen, Finland - ()
4/5 Joululahjaksi lapsille ostin. Yhdessä lasten kanssa koottiin ja muutama tunti meni. Tämä oli meidän ensimmäinen 3D-palapeli ja heti perään innostuttiin tekemään myös joulupukin tuoma Big Ben -palapeli. Suosittelen.
- Mäntsälä, Finland - ()

Rompecabeza 3D

Torre Eiffel

★★★★★
★★★★★
14 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy

Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.