Rompecabeza 3D | Taj Mahal
Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.

4/5 Tämä oli viimejoulun todellinen onnistunut ostos. Tehtiin koko perheellä tämä valmiiksi yhdessä illassa. Lapset (nuorin 8v) kokosivat ja irrottivat palasia ja itse liitin kokonaisuudet paikoilleen. Sopivasti haastetta ja tekemistä joulun välipäiviin. Se täytyy kuitenkin muistaa, että nämä on tehty lähinnä kertakäyttöisiksi, eli purkaminen ja uudelleen kokoaminen eivät ole välttämättä mahdollista.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Jälleen kerran oli työn laatu hämmästyttävän hyvää - osat menivät sujuvasti paikoilleen eikä mitään ongelmia ollut myöskään osoien paikallaan pysymisessä. Liimaa ei todellakaan tarvittu. Ehkä itse malli olisi saanut olla hiukan suurempi, lisähinnallakin. Nyt eivät kaikki pienet yksityiskohdat aivan päässeet edukseen.
- Pohjankuru, Finland - ()
4/5 Ostin lahjaksi, joten en voi sanoa, millainen koota. KOvasti kuitenkin saaja ilahtui ja kauhean paljon ei noita näy markkinoilla muuten... Uskoisin kyllä, että ihan hintansa väärtti.
- Nummela, Finland - ()
5/5 Meni lahjaksi niin ei ole henkilökohtaista tietoa.
- Uskali, Finland - ()
4/5 han ok palapeli. Tosin ei ole laadukkaimpien tasoa, mutta hintaisekseen ihan välttävä. Lahjan saaja kokosi sen yhdessä illassa.
- Viitasaari, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen koottavaksi ja koristeeksi..
- Tampere, Finland - ()

Rompecabeza 3D

Taj Mahal

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy

Diviértete con este rompecabezas 3D. Olvídate de esos antiguos rompecabezas 2D ahora puedes tener un nuevo desafío en tus manos.