Binaria LED | Reloj de Pulsera
Reloj con un diseño futurístico y moderno, tiene luces LED y su correa esta hecho de acero inoxidable.

4/5 Erittäin hyvin sopii melko lailla kaikkiin asukokonaisuuksiin, mukava käyttää, ei hierrä eikä hankaa, selkee ja hyvä valoisuus led-valojen ansiosta.

Jos alkaa hiertää tai hankaa ni pieni pala kirkasta teippii kellon takaosaan ni loppuu sekin. Toimii myös huumorituotteena tarvittaessa, joku kysyy kelloa ni näyttää vaan ni naurut on taattu.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Binäärikello on veikeä tuttavuus. Täytyy oikein opetella lukemaan sitä. Kaikkeen kuitenkin tottuu. Kromipinnotus on ohut, ja ihon hiki syö sen pian rikki. Runkomateriaalina käytetty kupari saattaa aiheuttaa allergisen reaktion ja ihottumaa. Mielenkiintoinen tuttavuus. En voi kuitenkaan käyttää sitä jatkuvasti.
- Valkeakoski, Finland - ()
3/5 Metallin laatu on ikävä, nikkelimäinen.

Ranteen hikoillessa alkaa siis haisemaan.

Nopea vilkaisu kelloa kohti painettuasi nappia ei kerro muuta kuin että onko AM vai PM ja että onko tunti miten pitkällä.

Tarkan kellonajan tulkitseminen vaatii pitemmän vilkaisun jolloin ehdit katsomaan minkä numeron kohdalla palaa valo, jota vaikeuttaa entisestään se että valo vuotaa pahasti vierekkäisiin loviin.

Hauska juttu ihmisten ihmeteltäväksi mutta käytännöllisyys on tästä kaukana.
- Turku, Finland - ()
1/5 Kello lopetti toimintansa aikaan laitettaessa, elikkä toimi noin pari minuttia. Jos lisää tekstiä pitää olla, niin ihan paska. Vieläkin lisää, no jotain positiivistä, on se erikoisen näköinen.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Ainakin patterit ovat kestäneet.Tuli tilattua liian isolla hihnalla joten en ole oikein voinut käyttää. lahjana tosin menee,mutt ei ole vielä tullut kaveria vastaan, joka ymmärtäisi tämän kellon päälle.
- Imatra, Finland - ()

Binaria LED

Reloj de Pulsera

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Reloj con un diseño futurístico y moderno, tiene luces LED y su correa esta hecho de acero inoxidable. Reinventa la forma de leer la hora, en esta vas a tener que sumar los minutos, además que no vas a ver números comunes y corrientes a la hora de leer la hora.

 

Especificaciones técnicas:

  • Reloj LED binario
  • Usa pila de botón

Garantía:

3 meses

4.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 21.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares