Soporte para Tableta | Accesorio de Coche
Soporte para coche Tablet PC. El aparato es fácil de los reposacabezas delanteros. Gracias al soporte de un buen ajuste es adecuado para comprimidos, y puede ser dirigido en casi cualquier posición. Fácil de instalar y utilizar.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Mika R.
  Mika R. (2016-12-07)
 • Foto del producto de Vesa K.
  Vesa K. (2015-02-15)
 • Foto del producto de Issikka
  Issikka (2014-04-26)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Loistava autoteline tabletille. Tässä pysyy myös iPad mini tukevasti kiinni. Ja ei muutakuin automatkalle! Lapset tykkää takapenkillä istua.
- Lahti, Finland - ()
4/5 Hieman heppoinen rakenne mutta tabletti kyllä pysyy hyvin paikoillaan. Hintaansa nähden kyllä hyvä tuote, suosittelen! Käytetty siis auton niskatuessa.
- Hyvinkää, Finland - ()
5/5 Teline toimi varsin mainiosti ja oli helppo käyttää. Kiinnitys auton niskatukeen toimi vaivattomasti ja tabletti pysyi hyvin paikallaan. Jouduin hommaamaan uuden kun yksi kiinnitykseen tarvittavista ruuveista hukkui. Jos olisi ollut aikaa olisin ostanut varmasti tämän saman uudestaan mutta varmistanut että tuo kyseinen ruuvi ei pääse irtoamaan.
- Tampere, Finland - ()
5/5 Ostin autoon toiselle lapselle telineen testimielessä ipadille mutta hetken käytön jälkeen huomasin että molemmat lapset tarvitsevat omansa ja päädyin hankkimaan toisen telineen. Laatu vastasi odotuksia eikä hinta huimaa päätä, suosittelen.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Kohtuuhintainen tablettiteline, joka hajosi muutaman käyttökerran jälkeen (kiinnitys niskatukeen murtui). Lisäksi tabletin kiinnitys huono. Kokonaisuutena en suosittele.
- Espoo, Finland - ()
1/5 Ostin telineen siksi että laitan sen autooni ja saan tabetin siihen kiinni ja voin käyttää spotifyä ajonaikana. Teline oli huono eikä sitä saanut oikeen mitenkään mihinkään kiinni niin nakkasin sitten menemään.
- Ranua, Finland - ()

Soporte para Tableta

Accesorio de Coche

★★★★★
★★★★★
37 Comentarios

 • Tax free
 • 60 day return policy
General:

Soporte para coche Tablet PC. El aparato es fácil de los reposacabezas delanteros. Gracias al soporte de un buen ajuste es adecuado para comprimidos, y puede ser dirigido en casi cualquier posición. Fácil de instalar y utilizar.

 

Especificaciones técnicas:

 • Dimensiones: 220 x 71 x 27 mm
 • Peso: 200 g

Garantía:

3 meses

9.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 17.95
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: 1 pcs

Productos similares

Products you might be interested in: