Sintonizador Musical Digital
Este sintonizador es ideal para ser usado con varios instrumentos musicales, tales como guitarra, bajo, o hasta el violín.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tero H.
    Tero H. (2015-07-14)
  • Foto del producto de Tero H.
    Tero H. (2015-07-14)

videos contribuidos por el cliente

4/5 Viritin on helppokäyttöinen. Hieman heppoisen tuntuinen. Saranassa kuitenkin mutterit joten voi kiristää jos löystyy. Antaa tarkan virityksen.
- Viiala, Finland - ()
5/5 Hyvä viritin varsinkin akustiselle kitaralle, vaikka tämän bassoa varten ostinkin. Saa klipsin ansiota kiinnitettyä hyvin ja näyttöä voi kääntää, jotta soittaessakin näkee onko vire vielä tallella! Vaihtoehtoa löytyy kitaralle, bassolle, viululle ja jollekkin joka alkaa C:llä :D Hinta ei ole kummoinen, joten jos on viritintä vailla ni tästä hyvä vehje tilaukseen!
- Kotalato, Finland - ()
5/5 Musiikista en mitään ymmärrä, mutta ihan hyvin tuo ainakin leikkikitaran ääniin antoi, että eri säveliä olivat..
- Nakkila, Finland - ()
4/5 Käyttänyt lähinnä kitaran virityksessä apuna. Helppo käyttää ja vaikuttaisi osuvan oikeaan taajuuteen. Hieman hintavahko kuitenkin; 10 euroa olisi max koska ei kuitenkaan ole ihan ammattilaislaite. Kiva lahja muusikolle!
- Espoo, Finland - ()
5/5 helppo ja tarkka viritys kitaralle+bassolle
- Pusula, Finland - ()
5/5 Todella helppokäyttöinen ja toimiva laite, testattu sähkökitaralla ja bassolla. Selkeä näyttö ja virityksessä hyvä tarkkuus..
- Raatala, Finland - ()

Sintonizador Musical Digital

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Este sintonizador es ideal para ser usado con varios instrumentos musicales, tales como guitarra, bajo, o hasta el violín. Este dispositivo te deja configurar tu instrumento para tener el mejor tono y es increíblemente fácil de usar. Un regalo perfecto para tus amig@s amantes de la música.

Especificaciones técnicas:

- Gama de Sintonización 0A-7C
- Rango de Frecuencia 430-4590Hz
- Pantalla LCD con luz de fondo
- Batería: CR2032 tipo botón
- Peso: 53g
- Dimensiones 53x80x43mm


Garantía:

6 meses