Adaptador Divisor Audio y Video 3en1
No tengas más cables volando por todos lados, ahorra tiempo, dolores de espalda y no esfuerces tu vista para ver en donde tienes que conectar tus cables de audio y video.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Miia L.
  Miia L. (2014-09-30)

4/5 Ostin 2 kpl kerralla, saapuivat asiallisesti pakattuina ilmoitetun toimitusajan puitteissa, ei kuljetusvaurioita. Toimivat asiallisesti suunnitellussa tehtävässään, pitkäaikaisia kokemuksia toiminnasta tai kestävyydestä ei vielä ole.
- Nukari, Finland - ()
5/5 Tällä saa lisää liitäntä paikkoja vahvistimeen. Laatu vaikuttaa aivan hyvältä, ja hintakaan ei ole aivan paha. Voin kyllä suositella muillekkin.
- Lohiluoma, Finland - ()
5/5 Loppui rumba, alkoi samba soimaan. ; ) Hieno homma, ei tarvitse enää repiä äänikaapelia tietokoneesta ja asetella sitä digiboksiin. Lisäksi kolmantena laitteena sain dvd-soittimen äänen ulostulon yhden napin päähän. Helppokäyttöinen ja näppärän kokoinen laite.
- Riihimäki, Finland - ()
5/5 Toimi niinkuin pitääkin, ei suurempia valittamisia. Hinta on halpa!
- Ylivieska, Finland - ()
5/5 Ostin tämän koska halusin yhdistää pelikonsolit saman kytkennän taakse. Näitä vaihtimia myydään vaikka missä, mutta päädyin ostamaan tämän E-villestä aikaisempien ostoksien takia. Minulla tuotteita on nyt 2, jotka on kytketty yhteen ja muissa vapaissa kytkennöissä on eri konsoleita kiinni. Ainut mietityttävä asia on laatu, joka on hieman nitisevää muovia. Laatu ei kuitenkaan vaikuta mitenkään erikoisen huonolta, joten uskon kestävyyteen.
- Jyväskylä, Finland - ()
5/5 Näppärä vekotin. Ei tarvitse enää rca-piuhoja vaihtaa, senkun kääntää kytkimestä. Suosittelen.
- Kontiolahti, Finland - ()

Adaptador Divisor Audio y Video 3en1

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

No tengas más cables volando por todos lados, ahorra tiempo, dolores de espalda y no esfuerces tu vista para ver en donde tienes que conectar tus cables de audio y video. Este adaptador divisor, te dejara escoger la entrada que desees.

 

Características:

 • 3 x entrada de audio (RCA)
 • Cada entrada AV 1 foto y 2 entradas de salida de audio (RCA)
 • El selector para seleccionar el dispositivo deseado
 • Varias opciones de color

Contenido del paquete:

 • Cambie de señal AV x 1
 • Cable RCA para conectar su TV

Garantía:

6 meses