Soporte para Móviles en Bicicletas
Ten tu móvil a tu alcance cuando andes en bicicleta, podrás montarlo en tu manillar fácilmente.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Marco B.
  Marco B. (2014-08-09)
 • Foto del producto de Marco B.
  Marco B. (2014-08-09)
 • Foto del producto de Jussi V.
  Jussi V. (2014-04-22)
 • Foto del producto de Jussi V.
  Jussi V. (2014-04-22)
 • Foto del producto de Tomi P.
  Tomi P. (2014-04-08)
 • Foto del producto de Tomi P.
  Tomi P. (2014-04-08)
 • Foto del producto de Tomi P.
  Tomi P. (2014-04-08)

4/5 Kolmas teline jo menossa (eri merkkisiä). Ei telineissä ole ollut mitään vikaan mutta kun ne on aina varastettu. Ei sekään niin harmita (edullisen hinnan vuoksi) vaan se että samalla meni Jopot.

Todennäköisesti kännykkätelineellä ei ollut osuutta pyörän anastukseen joten kyllä sen uskaltaa ostaa ja laittaa pyörään kiinni.

Itsellä telineessä pidän navigaattoria kiinni jotta osaa liikkua turistiretkillä oikeaan osoitteeseen ja etenkin takaisin.

Kestävyydestä ei vielä kokemuksia.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Näpsäkkä teline, riittävän tukeva isollekkin kännykälle. Hinta laatusuhde on tosiaankin kohdallaan, ainoa miinus on aika syvä "kaukalo" mihin puhelin kiinnitetään, mutta rautasahallahan siitä selviää.
- Numminen, Finland - ()
3/5 Nämä ovat kaikki samanlaisia, toimivat sen kun toimivat. Muovi ja aktiivinen pyöräily eivät sovi yhteen, ennenpitkää jokin liikkuva muoviosa antaa periksi. Tässä taisi pehmetä ja sitten hajota osa, jolla vehje kiinnitetään tankoon.

Varovaisessa käytössä voisi kestääkin.
- Julkujärvi, Finland - ()
3/5 Kännykkäteline polkupyörään

Puhelimen kyllä saat jykevästi kiinnitettyä telineeseen, mutta itse teline ei väkisinkään pysy tangossa. Koko teline irtoaa paikaltaan huonon kiinnityssysteemin takia. Itse tuunaamalla, esimerkiksi liimaamalla saisi kai jotenkin pysymään.
- Lieksa, Finland - ()
4/5 Tuote tuli Siwaan . Avasin paketin ja heti huomasin ratkasevan puutteen . Millä kiinitän tän pyörään . Kännyn saa kyllä kiini . Nyt vaan puuttuu oleelinen osa. Kuuluuko pakettiin , toivottavasti saan sen osan .
- Jyväskylä, Finland - ()
4/5 Laadukas käsituntuma ja käyttöön tulee todellakin, kun tarve vaatii. Easy-irroitus systeemi ja pallonivel-tyyppinen kohdistus/kiristys mekanismi on jees.
- Kuusamo, Finland - ()

Soporte para Móviles en Bicicletas

★★★★★
★★★★★
38 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Ten tu móvil a tu alcance cuando andes en bicicleta, podrás montarlo en tu manillar fácilmente. Evita accidentes que puedas causar cuando tengas que sacar tu móvil de tu bolsillo o te tengas que parar repentinamente para buscar tu móvil en tu bolso. Escucha música, lee mensajes o revisa tu GPS con gran comodidad.

Especificaciones técnicas:
- Dimensiones del soporte móvil: 14 cm (pinzas- medición máxima) x 10 cm (montaje vertical) x 8 cm (alrededor del manillar, y el apoyo dado al tornillo)
- La posición de rack móvil ajustable a través de 360 grados
- Adecuado para teléfonos móviles, dispositivos GPS y reproductores de música con un ancho de 6,5 a 12 cm.
- El soporte es de buena calidad y durable.

Garantía:

6 meses