Nikon Lente 24-70mm Termo
Termo en forma del lente Nikon 24-70mm. Regalo ideal para los fanáticos de las cámaras DSRL.

4/5 Ostin tämän samalla kun ostin oikean objektiivin mistä tämä on kopio. Etäältä katsottuna näyttävät aika samalta, mutta tietysti lähemmässä tarkastelussa orginaalin tunnistaa välittömästi. Ihan hauska tuote :)
- Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Jos joku väittää että tuote vastaa ulkonäöltään Nikonia niin hän ei varmaan ole ikinä nähnyt alkuperäistä Nikon / Canon tuotetta.

Pilailu version ihan hyvä , kun vielä laittaa sen puuttuvan kumitiivisteen

paikalleen niin alkaa nesteet pysymään sisällä ja voi jopa ottaa tuotteen mukaan kuvausretkille lämpöisen rommitotin kera eikä kaikki heti huomaa mistä se ehtymätön kuvaus inspiraatio pulppuaa !
- Akaa, Finland - ()
4/5 Hauska, pakollinen objektiivi lisä valokuvaajan pakkiin. Töissä saatu muutaman kerran remakat naurut...

Joo, kyllä tällä pysyy juomat lämpimänä, mutta jos kiertää korkin kiinni, ja tiivisteet ei ole kuivia, muki fuskaa vähän ja saa pyyhkiä pöytää. En teidä (enkä ole kokeillut) kestääkö konepesua, todennäköisesti ei ainakaan korkin tiiviste. Parin viikon jälkeen muki musta kuin kahvi...
- Espoo, Finland - ()
2/5 Ei pysy pystyssä. Kansi surkea, vuotaa. Ei tehty pitämäänkään nestettä. Ei pidä lämpöä. Kiva Nikon fanin lelu. kylmille juomille. Hyvään pitimeen. Timo L
- Hyvinkää, Finland - ()
4/5 Loistava tuote, monesti ollut mukana :)
- Myllykoski, Finland - ()
4/5 Hauska tuote! Todella aidon näköinen ja kokoinen. Kiva lahjaidea valokuvauksesta kiinnostuneelle. Toistaiseksi toiminut hyvin. Suosittelen!
- Kouvola, Finland - ()

Nikon Lente 24-70mm Termo

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Termo en forma del lente Nikon 24-70mm. Regalo ideal para los fanáticos de las cámaras DSRL. Usa el termo para llevar tu bebida favorita, ya sea en el trabajo o cuando vayas a tus sesiones de fotografía. Solo cerciórate de que no tomes el lente que no es para colocar tus bebidas.

Especificaciones técnicas:

  • Dimensiones: 126x86x86mm

Contenido del paquete:

  • Nikon lente taza
  • Estuche

Products you might be interested in: