Guitarra Libre
Rocanrolea con esta guitarra libre, no ocupa espacio, no pesa y lo puedes llevar a cualquier lugar.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Henna S.
    Henna S. (2014-04-30)

4/5 A los niños les encanta, lo piden continuamente
- Madrid, Spain - ()
4/5 Ihan hauska vempain, muutamat hyvät naurut on saatu kitaran voimalla. Laatikossa mainostettuja valoja en onnistunut härvelistä löytämään, mutta ei se menoa haittaa.
- Hämeenlinna, Finland - ()
3/5 Kyllähän se siskonpoika siitä jotain soundia sai ja tykkäs hieman soitella jouluaattona... eipä ihmeempää muuta kommentoitavaa. Kaiketi ajaa asiansa.
- Pirkkala, Finland - ()
3/5 Tämän ostin kaverille hänen merkkipäivänsä kunniaksi. Huumorimielessä ostettu ilmakitara vaikutti olleen kiva ostos musiikkia harrastavalle ihmiselle. Itse en laitteesta mitään osaa nyt sanoa, mutta kaverille tämä vaikutti olleen mieluinen.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Leluksi sopiva, mutta oikeastaan mitään biisiä tällä ei kannata yrittää säestää. Erittäin herkkä ottamaan myös kauempana olevat seinät, lattian, ynnä muut esteet ns. kädenheilautuksina. Kuitenkin hupia yhdeksi tai kahdeksi illaksi. Plussana se, että soinnut ovat likipitäen oikeita ja toimiihan tämä vaikka laserosoittimena :)
- Iisalmi, Finland - ()
1/5 Ensimmäinen laite soitteli sointuja omia aikojaan, Villet lähetti uuden, joka periaatteessa toimii. Soittimen käyttö on nurinkurisesti suunniteltu. Kuvittelin, että sillä voisi tuottaa sointuja mökillä lauluköörille, vehkeen käyttö ei ainakaan vanhalta basistilta onnisty. Ääni on kammottava, volyymi liikaa eikä olea sääsettävissä. Täysin humbuugilaite, en suosittele. Ei se tosin paljoa maksanutkaan.
- Helsinki, Finland - ()

Guitarra Libre

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Rocanrolea con esta guitarra libre, no ocupa espacio, no pesa y lo puedes llevar a cualquier lugar. Con sus sensores infrarrojos en su base, podrás mover tus manos en el aire y la guitarra capturara tus movimientos,  haciendo que música salga como parte de magia!

 

Especificaciones Técnicas:

  • Funciona con dos pilas AAA (no incluidas)
  • Peso: 134 g

 

Ve nuestro video para que sepas como funciona:

 

 


Garantía:

3 meses