Cámara Web 5.0 Megapíxeles con Micrófono
Ten video conferencias o llamadas por internet con video en cualquier momento, su resolución de 5.0 megapíxeles permitirá a tus amig@s o familiares verte con claridad.

4/5 Ei voi odottaakkaan mitään huippulaatua tähän hintaan, mutta on halpa, pieni ja toimii. Sopii hyvin vaikka toimiston kahvikameraks tarkkailemaan kannattaako nousta penkistä.
- Kerava, Finland - ()
4/5 Muuten oikein näppärä käyttää, mutta ääntä en saaanut toimimaan. E voinut käyttää esim Skypessä, kun ei oo ääntä. Kuva on kyllä erittäinkin selkeä.
- Iisalmi, Finland - ()
2/5 Aika huono kuvanlaatu tuo 5mpx ei varmaan pidä paikkaansa. odotin parempaa.Aika huono kuvanlaatu tuo 5mpx ei varmaan pidä paikkaansa. odotin parempaa.Aika huono kuvanlaatu tuo 5mpx ei varmaan pidä paikkaansa. odotin parempaa
- Vimpeli, Finland - ()
4/5 Toimii niinkuin 7e webbikameran kuuluukin.

Menee hyvin videopuheluissa ja onhan muksu tällä jopa tehnyt omia minevideoitaan joten hiukan vaativampaankin käyttöön tätä on testattu.

Hintalaatusuhde 10/10.
- Turku, Finland - ()

Cámara Web 5.0 Megapíxeles con Micrófono

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Ten video conferencias o llamadas por internet con video en cualquier momento, su resolución de 5.0 megapíxeles permitirá a tus amig@s o familiares verte con claridad, solo conecta la cámara al puerto USB de tu ordenador para empezar a usar. Micrófono Incorporado.

Especificaciones Técnicas:
  • USB 2.0
  • Micrófono incorporado
  • Resolución: 5.0 mp
  • Sistema Plug and Play

Garantía:

6 meses