Cámara Web 5.2MP | con Micrófono
Tamaño compacto y con estilo, esta cámara web tiene una resolución de 5.2 megapíxeles y micrófono incorporado.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Riku L.
  Riku L. (2016-03-20)
 • Foto del producto de Riku L.
  Riku L. (2016-03-20)
 • Foto del producto de Oddity
  Oddity (2015-07-26)
 • Foto del producto de Oddity
  Oddity (2015-07-26)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Tämä kamera pelaa ja kuva on hyvä kun siinä on viellä ledivalot jolloin kuva paranee kun valoisutta säätää mys mikrofoni pelaa hyvin.

Hyvä kamera näin halvalla. (suosittelen)
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Todella halpa hyvä nettikamera. Toimii myös Win 10:ssä moitteettomasti. kolmijalan kiinnitysmahdollisuus hyvä olemassa.

Suosittelen, ei ole hinnalla pilattu!
- Lappeenranta, Finland - ()
2/5 Ostin skypepuheluita varten. Tuotteessa on jostain käsittämättömästä syystä 10x optinen zoomi, jota ei pysty muuttamaan.

Koitin etsiä ajureita tähän tuotteeseen (mukana ei tule muuta kuin kamera) jolla voisin säätää tuota zoomia mutta sellaisia ei löytynyt.

Tämän zoomin takia kamera on itselleni ainakin käyttökelvoton. Kun istut noin metrin päässä kamerasta se näyttää juuri ja juuri koko pääsi kuvaan. Tämä jää kaapinpohjalle tai kierrätetään jollekin joka sitä voisi enemmän tarvita.
- Perho, Finland - ()
3/5 Hyvin toimii kuistilla valvontakamerana. Kytkin eternet johdolla tietokoneelle .vaati adapterin johtoon jolla sain sopimaan kameran usp liittimeen. Kamerassa syttyy ledit pimeällä ja hyvin näkyy kuva. Laatu on ihan kelvollinen. Voin nyt näyttää pihan tapahtumia kavereille . Peurat vierailee usein pihalla ja niistä tulee hyvää kuvaa.
- Hangonkylä, Finland - ()
4/5 Tarkennus jämähtää helposti pohjaan jos kiertää aivan ääriasentoon, jolloin tarkennuksen säätörenkula rupeaa pyörimään tyhjää. Onneksi tuo renkula lähtee vetämällä irti, jotta jumittuneen linssin säädön saa taas liikkeelle.
- Valkeakoski, Finland - ()
5/5 Erittäin näppärän kokoinen nettikamera kevyeeseen käyttöön. Mukana on myös oma johto mikille. Ehkä pieni miinus kun kameraa ei saa lukittua paikalleen muuhun kuin esim kolmijalkaan. Pohjassa on siis kiinnitys mahdolisuus. Kuitenkin soiva peli hinnansa puolesta!
- Anjalankoski, Finland - ()

Cámara Web 5.2MP

con Micrófono

★★★★★
★★★★★
22 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
General:

Tamaño compacto y con estilo, esta cámara web tiene una resolución de 5.2 megapíxeles y es compatible con los siguientes sistemas operativos: Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista. Comunícate con tus amig@s sin ningún problema, sin tener que comprar un micrófono aparte, ya que la cámara trae uno incorporado.  

Especificaciones Técnicas:
 • Tamaño: 80 x 50 x 55mm
 • Compatible con: Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista
 • Micrófono incorporado
 • Resolución: 5.2 megapíxeles

Garantía:

6 meses