Ojos de Gato | Mirador Inverso para Mirillas
Este único y singular artículo te permitirá ver lo que está pasando en el otro lado de la puerta, ahora ya no tendrás que abrir un agujero en la puerta principal.

5/5 Vanhustyössä hätätapauksissa ollut omiaa. En suosittele tuotetta yleisesti sillä tuolla on se ikävä kääntöpuoli ja väärinkäytettäessa loukkaakotirauhaa!
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Tuotetta en ole varsinaisesti vielä päässyt käyttämään varsinaisessa tarkoituksessa, mutta mukaan tullut kissansilmä paljasti melko nopeasti toiminnan. Olin ehkä odottanut enemmän tuotteelta, että linssi olisi kääntänyt vastakkaiseksi toisin päin, mutta linssi siis simuloi sen, että ovessa olisi reikä ja siitä katselisi. Toisin sanoen, linssistä näkee kyllä läpi, mutta ei lainkaan laajempana kun mitä näkyisi samankokoisesta reiästä. Paljastaa varmastikin kuka oven tulee avaamaan, mutta siihen se taitaa jäädäkin. Taisi itselläni vain olla liian korkeat odotukset.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Ihan jees värkki. Voi tiirailla ihmisten kämppiin jotenkuten ja naaupurin leena näyttää aina niin makealta kun tepastelee läpinäkyvässä yöpaidassa... voisi kuvitella :) Ei kummonen lelu eli ei kummepia kommentteja.
- Kerava, Finland - ()

Ojos de Gato

Mirador Inverso para Mirillas

★★★★★
★★★★★
3 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
General:

Este único y singular artículo te permitirá ver lo que está pasando en el otro lado de la puerta, ahora ya no tendrás que abrir un agujero en la puerta principal. Solo tienes que colocar este Ojo de Gato en la mirilla de la puerta y podrás ver lo que ocurre dentro. PROHIBIDO SU USO ILICITO.

 

Especificaciones técnicas:

Ojo de gato x 1
Paño de limpieza x 1
Garantía:

El producto es una garantía de 3 meses.

Garantía:

3 meses