Bolso para Bicicleta | Plegable & Tamaño L
Este bolso está especialmente diseñado para ser adjuntado al marco de cualquier bicicleta, solo tienes que ajustar el bolso usando las cintas de velcro.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Musicolios
  Musicolios (2016-02-14)
 • Foto del producto de Musicolios
  Musicolios (2016-02-13)
 • Foto del producto de Sakari N.
  Sakari N. (2014-06-23)

4/5 Laukku on ollut kätevä apu kaupassa käydessä pyörällä. Olen tyytyväinen tähän. Hinta laatusuhde on hyvä. Todella kätevä myös pyöräretkillä.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Hämmästyttävän tilava täydessä koossa avattuna ja näppärä normaalikoossa kuljetettava.

Giant laukku on myös kestävän oloinen.

Kiinnitys tarakkaan on vähän hutera itselläni, riippuen tarakan koosta tietysti.

Kiinnitys on kahdella tarranauhalla ja itselläni vaatii hieman mustekalakiinnityksiä lisäksi varmistamaan pysymisen mukana.

Laukussa on myös sadesuoja pohjassa olevassa lahvossa.
- Oulu, Finland - ()
5/5 pollkupyörässä oikein hyvä hinta laatu kohillaan mahtuu kaikki tavarat mukaan mitä pienelle reissulle tarvitsee kestää hyvin tarakalla paikallaan tuote kestää
- Imatra, Finland - ()
5/5 Monipuolinen, tarpeeksi suuri ja sadesuoja on plussaa. Laajenee todella paljon. Ehkä kiinnityslenkkejä voisi olla pari lisää mutta kyllä se on pysynyt matkassa ilmankin.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Kätevä ja monipuolinen tuote pyörän tarakalle. Tosin ensimmäinen versio laukusta repesi saumasta mutta sain tilalle uuden joka on kestänyt jo monet työmatka-ajelut.
- Kemijärvi, Finland - ()
5/5 On hyvä! Sopii kauppalaukuksi, kameralaukuksi pyöräilyyn. Aivan on hintansa väärti. On helppo kiinnittää pyörään. En antais pois! Saa viritettyä tarpeen mukaan isommaksikin laukuksi. Huippu!
- Mäyry, Finland - ()

Bolso para Bicicleta

Plegable & Tamaño L

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

 • 30 day return policy
Este bolso está especialmente diseñado para ser adjuntado al marco de cualquier bicicleta, solo tienes que ajustar el bolso usando las cintas de velcro. Lleva tus pertenencias en este bolso y remueve el bolso para llevarlo contigo cuando llegues a tu destino.

Especificaciones:

 • Color: Negro
 • Dimensiones:
 • Paquete Principal: 32x28x17cm
 • Paquete de Lado: 34x22cm