Adaptador Audio Bluetooth
Instala este pequeño dispositivo con tus altavoces, para que sean compatibles con el sistema Bluetooth. Ya no tendrás que conectar esos molestos cables para poder escuchar música desde tu móvil a los altavoces de tu hogar.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Sebamax
  Sebamax (2014-06-26)
 • Foto del producto de Sebamax
  Sebamax (2014-06-20)

4/5 Täysin turha ostos minulle, sillä tuotekuvauksen perusteella luulin tätä bluetooth lähettimeksi. Tämä on kuitenkin vastaanotin. Ehkä toimii sellaisena.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Käyttöönotto todella helppo, Lumia 520nen löysi heti ja audio siirtyy häiröttä.

Lataus toimii ja näyttää kestävän luvatun ajan. Audio kaista sais olla leveempi, kun pikkasen vaimentaa korkeempia ääniä. Mukava kuunnella nyt Spotifyä autossa :)

Hintaan suhteutettuna ok ostos.
- Oulu, Finland - ()
3/5 Käytän laitetta mökin musiikin tuottamiseen; lähteenä iPad Air tai iPhone 5C. Laite on kiinni Audiopro2 aktiivikaiuttimissa. Pariutuu melko hyvin, ongelma tulee jos ei poista bluetooth- yhteyttä käytön jälkeen. Latausaika OK, toistoaika loppuu joskus kesken, pieni laite, pieni akku. Äänen laadussa en huomaa moitittavaa, edes vanhan basistin korvilla kuunneltuna.
- Helsinki, Finland - ()
1/5 Eipä ole mitään kokemusta , kun kumpikaan lumioistani (1020 ja 950) ei tunnistanut laitetta. E-Villeltä sain sitten hyvitystä, joten senpuoleen on asiat ok.
- Säkylä, Finland - ()
1/5 Esittelytekstistä ymmärtää, että tällä "laitteella saa musiikin bluetooth laitteelle" eli bluetooth kaiuttimelle. Yritin saada stereoiden linjaulostulosta siirtymään bluetoothkaiuttimelle, mutta ei toimi. Laite toimii toisinpäin: se ottaa vastaa bluetooth signaalin ja muuttaa sen audiosignaaliksi, jonka voi kytkeä stereoihin. Esittelyteksti on virheellinen ja harhaanjohtava
- Kuopio, Finland - ()
2/5 En oikein tajunnut tätä tuotetta. Ehkä siksi kun Nokian puhelin ei edes löytänyt kyseistä laitetta. Samsungi vaan. Jos joku viisaampi tietää niin selittäkää! :)
- Pudasjärvi, Finland - ()

Adaptador Audio Bluetooth

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Instala este pequeño dispositivo con tus altavoces, para que sean compatibles con el sistema Bluetooth. Ya no tendrás que conectar esos molestos cables para poder escuchar música desde tu móvil a los altavoces de tu hogar. Es compatible con cualquier entrada de enchufe 3.5mm.

Especificaciones:

 • Dimensiones: 26.4x61x12.5mm
 • Tiempo de carga: 2 horas
 • Modo espera: 70 horas