Set de Linterna para Bicicletas
Con este set podrás tener una poderosa linterna en tu bicicleta, es simple de instalar y fácil de usar. Podrás iluminar tu camino con claridad mientras andes en tu bicicleta en lugares oscuros o en la noche.

4/5 Ok lamppu, akku heikkolaatuinen ainakin mikä sattui minulle. Käytän metsästysreissuilla ja kalareissuilla, ei pelkää vettäkään. Hyvä yleisvalaisin jossa keskivertoa parempi valoteho ja kantama.
- Kiiminki, Finland - ()
1/5 Tuotetta on aika huono arvostella kun se ei ole edes tullut! Viikot ovat vierineet ja taitaa tulla aika pian tarpettomaksi tältä vuosipuoliskolta.
- Laitila, Finland - ()
1/5 Laite oli valitettavasti rikki jo minulle saapuessaan. Ledi oli irronnut kannastaan. Puhelinkeskustelun jälkeen liike palautti rahat nopeasti uusia ostoksia varten. Tyylikästä toimintaa!
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Hiukan huonoja pisteitä annoin tälle, sillä jos mukana olisi ollut pistorasia-adapteri, olisi sen ollut paljon paremmin käytettävä. Onneksi sain jostain toisesta laitteesta adapterin lainaan. Muuten hyvä lamppu.
- Pori, Finland - ()
2/5 Valoa tulee riittävästi mutta keilan rajaus ei ole kovin tarkka. Paketissa mukana akku+laturi+kotelo+teline+paristopidike elikkä hintaan sisältyy paljon tavaraa. Työnjälki karkeampaa kuin merkkituoteissa. Lampun vesitiiviys ei riitä Suomen sateiseen talveen ja käytön jälkeen pitää ruuvata osat irti kuivumaan. Toimitettu polkupyörätelineen käytettävyys on heikko. Lampun poistaminen telineestä edellyttää takakannen avaamista. Lamppu on ollut päivittäisessä käytössä 1½ kk joten laadusta ei voi vielä sanoa mitään.
- Helsinki, Finland - ()

Set de Linterna para Bicicletas

★★★★★
★★★★★
5 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Con este set podrás tener una poderosa linterna en tu bicicleta, es simple de instalar y fácil de usar. Podrás iluminar tu camino con claridad mientras andes en tu bicicleta en lugares oscuros o en la noche. Además que puedes desmontar la linterna para usarlo sin tu bicicleta, dándote la posibilidad de iluminar tu camino o campamento.

 


Especificaciones:

  • 1x Linterna
  • 1x Cargador
  • 1x Batería
  • 1x Soporte
  • 1x Manual en ingles