Safe O' Clock Caja de Seguridad
Guarda tus objetos de valor en esta caja, nadie sabrá que detrás de tu reloj se esconde un compartimiento secreto. Ladrones o tus amig@s ya no buscaran detrás de cuadros de pintura, como en las películas.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Jorma L.
  Jorma L. (2015-05-15)
 • Foto del producto de Meme H.
  Meme H. (2015-03-15)
 • Foto del producto de Meme H.
  Meme H. (2015-03-15)
 • Foto del producto de Juha M.
  Juha M. (2014-10-01)
 • Foto del producto de Juha M.
  Juha M. (2014-10-01)
 • Foto del producto de Arttu O.
  Arttu O. (2014-04-22)

videos contribuidos por el cliente

4/5 riktigt fin klocka matchar in i olika miljöer rätt enkel å inte så dyr men ändå med stil . rätt snygg klocka , med rätt mycket utrymme å förvara olika hemliga saker i. inte de största utrymmet direkt men räcker nog bra. klockor,mobiler, olika papper , pengar, börs / plånbok, kort, och andra saker man kanske bara inte vill att andra ska hitta eller få tag i.
- Larsmo, Finland - ()
4/5 Kello toimii miten pitääkin ja pysyy ajassa. Ainoa mikä ei toiminut oli saranan ruuvien pitävyys ja jäi puolet kellosta käteen, erään kerran avatessani sitä. Syy oli liian lyhyet ruuvit ja vaihdoin ne pidempiin niin pysyy taas kasassa. Tosin onnistuin ruuvaamaan läpi niin esteettisyys kärsi hieman, Sekä ruuvit näkyvät nyt sivulta enemmän. Toimii kuitenkin hyvin avainkaappina tai säilytyslokerona. 4/5
- Jyväskylä, Finland - ()
3/5 Onhan se vähän äänekäs käynniltään. Saranatappi tuppaa putoamaan ja kellonkansi irtoaa saranoiltaan. Mutta sinitarra on keksitty ja se lukitsee em. saranatapin. Kun avaa kaapin tavarat pyrkivät tulemaan itsestään ulos. Duunasin siksi L-listasta kuvan mukaisen esteet, jotka kiinnitin sinitarralla... ja nyt tavarat pysyvät hyvin kaapissa.
- Turku, Finland - ()
2/5 Kassakaappi on melko vahva sana tälle lokerolle. Eihän siinä ole minkäänlaista lukkolaitettakaan. Kassakaappina tyhjä voirasia seinällä onsaman arvoinen. Mitään arvokasta sinne ei kannata piilottaa, kun ei edes ole kovin huomaamatonkaan. Hyllyt ovat matalat ja joitain vara-avaimia sinne jemmasin pois näkyviltä.
- Pori, Finland - ()
3/5 Edullinen tuote ja halpa, hieman ehkä äänekäs kaikupohjan vuoksi, ehkä virittelen teipillä ja kankaanpalalla. Kello kyllä pysyy ajassa ja äänen takia itse pitänyt mökin ulkoseinässä katoksessa, niin ei missaa tv-ohjelmia... sisällä säilyttänyt tupakit, niin pysyy kuivana. Hieman muovisen oloinen, mutta halpa...
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ei heti huomaisi kaapiksi eli aidon kellon näköinen. Huono puoli on ettei ole lukkoa tms. vaan heti avattavissa. Hinta-laatu suhde hyvä!
- Porvoo, Finland - ()

Safe O' Clock Caja de Seguridad

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Guarda tus objetos de valor en esta caja, nadie sabrá que detrás de tu reloj se esconde un compartimiento secreto. Ladrones o tus amig@s ya no buscaran detrás de cuadros de pintura, como en las películas. El reloj si funciona como normal, para que nadie se entere lo que teneis detrás de ella.

Especificaciones:

 • Diámetro Exterior: 10x10 pulgadas, 3 pulgadas en grosor
 • Diámetro Interior: 8 1/2 x 8 1/2 x 1 7/8 pulgadas
 • Reloj opera con 2 batería AA

Garantía:

3 meses