Pajarita para Bodas
Ideal para bodas o banquetes, un accesorio clásico pero original y de estilo. Varios colores. Destácate de los demás.

videos contribuidos por el cliente

5/5 Ihan laadukas solmuke varsinkin jos laadun suhteuttaa hintaan. Sopii hyvin e-Villen solmiopakkauksissa mukana tulevien taskuliinojen kanssa käytettäväksi - samoja värisävyjä. Suosittelen jos solmukkeille on tarvetta.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Valmisrusetti ja hintaa ei yhtään mitään. Näitä hankin kolmea eri väriä. Laatu tuntuu hyvältä ja rusettia oli helppo käyttää ja laittaa. On hyvännäköinen päällä. Tällainen on hyvä löytyä kaapista ihan vaikka varmuuden vuoksi.
- Kotalato, Finland - ()
4/5 Sopii valkoiseen paitaan, ehkä tämä punainen on pikkaisen liian kirkas, ei oikein suomeen, mattapunainen olisi ehkä hyvä.
- Kotka, Finland - ()
5/5 Komea solmuke erittäin huokeaan hintaan! Värivaihtoehtojakin on monia. Todella hyvä tuote ja tällaisia voi ostaa pari varastoonkni kun ovat niin halpoja. Todella hyvännäköisiä!
- Kotka, Finland - ()
5/5 Hyvä asuste ja taatusti rahansa arvoinen, hinta tosiaan on mukavan matala. Ostin yhden itselle ja yhden kaverille, joka omastaan kovasti piti ja on ollut molemmilla kovassa käytössä.
- Ihamaniemi, Finland - ()
5/5 kyllähän mirri toimi tansseissa ku väärä raha. hintalaatusuhteeltaan vertaansa vailla. rusetti kaulaan ja kylille, kyllä on vientiä rumemmallakin heebolla.
- Lappeenranta, Finland - ()

Pajarita para Bodas

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Ideal para bodas o banquetes, un accesorio clásico pero original y de estilo. Está muy de moda hoy en día. Disponible en varios colores. ¡Destácate de los demás!

Especificaciones:

  • Dimensiones: 11.5x6.5cm
  • Material: Poliéster

0.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 5.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 2 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares