Abanico de Seda Chino
Un toque elegante para esos días calurosos, con estos abanicos de seda, te sentirás como una princesa de la época imperial en china. Ideal para amantes de la cultura china.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Saffran
  Saffran (2017-07-13)
 • Foto del producto de 67Kiisseli
  67Kiisseli (2017-06-20)
 • Foto del producto de Ville O.
  Ville O. (2016-03-08)
 • Foto del producto de Mila M.
  Mila M. (2015-07-22)
 • Foto del producto de Mila M.
  Mila M. (2015-07-22)

5/5 Viuhka on jämäkän tuntuinen kädessä ja sopii hyvin viilentämiseen. Tuntuu kestävältä. Itse käytän sitä koristeena seinällä. Viuhkassa on hieno kuviointi ja sen hinta on kohdallaan. Viuhkan puiset säleet tekevät siitä kauniin koristeen ja tuovat kauneutta sen ulkonäköön
- Hamina, Finland - ()
5/5 Tänään tuli jo viuhka postissa, eli vain kaksi viikkoa kesti. Ensimmäistä kertaa tuli näin nopeasti toimitus Kiinasta saakka. Viuhka toimii hyvin ja todella tarpeellinen hellesäässä. Hinta oli edullinen alle 3 euroa + postikulut. Viuhka tosin on hieman erilainen kuin tuossa kuvassa, mutta se ei haittaa kun muuten toimii. Kyllä suosittelen muillekin, vaikka koristeeksi jos ei muuten.
- Oulu, Finland - ()
5/5 Seinälle koristeeksi tilasin, kun viuhkoja kerään ja tällainen kokoelmastani puuttui. Tuolla se seinällä roikkuu ja hyvältä näyttää. Laadusta en sen enempää pysty sanomaan, koska viuhka ei ole ollut varsinaisessa käytössä.
- Hakko, Finland - ()
4/5 Viuka on viuhka. Itse en katsonut kokoa tilatessani. Viuhka oli kyllä pienempi, kuin mitä olin kuvitellut. Viuhka on ihan siistin näköinen kuitenkin - sopii hyvin käyttötarkoitukseensa.
- Vaasa, Finland - ()
5/5 Plussaa: nätti, sopivan jäykkä, vilvoittaa.

Miinusta: ei mitään toistaiseksi.

Liian lyhyt arvostelu, mitä tästä tuotteesta voi enää sanoa. Se on halpa viuhka joka toimii kuten mikä tahansa viuhka.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Kätevä pikku viuhka :D Noin pieneksi kyllää tehokas kapaistus, viilentää tosi hyvin, yllätyin. Ja kauniskin viuhka on, sopii vaikka koristeeksi jos ei käytöön ota, mut luulenpa että kesähelteellä tästä on paljon apua. Hinta sopiva, laatu hyvä, mukavan jämäkkä viuhka, eli ei hajoa ekalla aukaisulla :D
- Kurikka, Finland - ()

Abanico de Seda Chino

★★★★★
★★★★★
8 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Un toque elegante para esos días calurosos, con estos abanicos de seda, te sentirás como una princesa de la época imperial en china. Ideal para amantes de la cultura china.

Especificaciones:

 • Largo: 18cm
 • Dimensiones: 18x33cm
 • Material: Bambú y Seda

1.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 7.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 2 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares