iPhone 5 Carcasa Luminoso LED
Además que te ayudara a proteger tu móvil, te dará una forma mas creativa de reconocer tu móvil ya que esta carcasa tiene luces LED.

4/5 Tilasin tuotteen suojakuoreksi sekä antamaan mukavaa, persoonallista ulkonäköä puhelimelleni. Sen tehtävän tämä tuote täyttää hyvin.

Kuori asettui helposti ja sujuvasti puhelimeen. Se on myös tukeva, ei hölsky, eikä irtoa käytössä.

Mukava ei tullut kovin kattavia ohjeita, mutta selvisi kuitenkin miten päin pieni, litteä akkupatteri laitetaan kuoreen.

Valo on ihan jes, välkkyy ym, mut ei oikein noudata mitään logiikkaa. Se tuntui hieman oudolta.

Silti, tumma kuori lohikäärmelogoineen on todella tyylikäs, kun valot sitä vielä ryydittävät.

Kuoren kestävyys on vielä kysymysmerkki, tuntuma ei ole kovin vanha, mutten ole vielä puhelinta pudottanut, eikä kuori ole muulla tavoin vaurioitunut, joten varma tieto puuttuu.

Tuotteen hinta on oikein sopiva tuotteen laatu, toimivuus ja ulkonäkö huomioiden. Patteri olisi tosin voinut kestää hieman pidempään.

Voisin suositella tuotetta kavereilleni, tosin pienin varauksia valotoiminnan ja sen keston suhteen. Muutoin tyylikäs tuote.
- Helsinki, Finland - ()
2/5 tämätuote ei oikeen saanut ketään syttymään,laite kyllä syttyi eli valot pelasivat,tämä onkin ilmeisesti noin 10-13vuotiaiden ensipimeiden hupailujuttu,hauskannäköinenhä tämä on valaistuna,mutta kovin suurille lapsille vähän huonohko,pienemmille varmaan ok laite,nuorten vanhemmat siitäpä soma pimeenyllätys lahja.
- Hyvinkää, Finland - ()

iPhone 5 Carcasa Luminoso LED

★★★★★
★★★★★
2 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Además que te ayudara a proteger tu móvil, te dará una forma mas creativa de reconocer tu móvil ya que esta carcasa tiene luces LED.