Simai Nokia 520 Carcasa
Protege tu móvil de rasguños y arañazos con estas carcasas, diseño simple y minimalista que combina perfectamente con tu estilo.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Paula J.
    Paula J. (2014-04-28)

4/5 Kuori kävi tosi hyvin puhelimeen. Ihan OK näköinen ja tuntuinen. Hintalaatusuhde kohdillaan. Vihreä väri on enemmänkin "armeijan vihreä" kuin pastelli. Ainut miinus että kuoressa on päädyt auki eli ei suojausta siellä.
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Tilasin tuotteen omaan Lumiaani, koska värit olivat niin kivat. Myös hinta oli kohdillaan. Peruskuorena vallan mainio, tuo mukavaa vaihtelua kun haluaa vaihtaa puhelimeen väriä. Hieman liian ohutta muovia, kuoreen tuli pieni halkeama sitä vaihdettaessa. Mutta hinta-laatusuhteeltaan vallan toimiva kuori.
- Mutala, Finland - ()
3/5 Lasten puhelimessa paikoillaan ja näyttää kestävän hyvin käyttöä, suosittelen suojaamaan puhelimen omia kuoria. On tipahtanut kyllä suht useasti eikä ole ainakaan vielä mennyt rikki puhelin eikä kuori.
- Tynkä, Finland - ()
4/5 Yllättävän hyvä suojakuori, tuo peruskuorta peremman pidon puhelimeen
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Pujahti puhelimen päälle kuin sukka jalkaan , ei hölsky vaan pysyy erittäin tukevasti puhelimessa kiinni, testattu tiputtamalla puhelin n.0,5m korkeudesta (vahingossa) suoraan alas betonilattalle. Kuten kuuluukin puhelin pysyi täysin ehjänä ja vain pieni naarmu tuli itse suojakuoreen, mutta ajoi asiansa kuin pitikin
- Nokia, Finland - ()
5/5 Tällä tuotteella pientä lisäsuojaa Nokia Lumia 520 -älypuhelimellesi. Kuori loksahtaa mukavasti paikalleen ja tuo siihen pientä lisäsärmää ulkonäköön.
- Oulu, Finland - ()

Simai Nokia 520 Carcasa

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Protege tu móvil de rasguños y arañazos con estas carcasas, diseño simple y minimalista que combina perfectamente con tu estilo.


Especificaciones:

  • Colores: verde, marrón, negro, azul, gris

0.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 1.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- Due to CNY holidays, delivery time is exceptionally 3-4 weeks

Productos similares