Calavera Sanguinaria Taza
Taza con un diseño único, ideal para ser usado como decoración en Halloween.

4/5 Ihan jees, enemmänkin toimii koristemukina kuin kahvikuppina. Vähän hankala juoda. Kaikinpuolin hyvä ostos. Ensimmäinen muki kun tuli oli halki, mutta sähköpostia niin ei kauaa kestäny kun uusi ehjä muki postilaatikossa.
- Kangasniemi, Finland - ()
4/5 Nasakka muki jolla saa takuulla työkaverit vihreiksi kateudesta. Jostain syystä tuli myös hirveä hinku täyttää tämä rommilla ja hankkia kiroileva papukaija. Varmaan joku semmonen feng shui tuli mukin mukana. Sisäpuolen muodosta johtuen hieman hankala pestä, mutta kyllä tyylikkyys korvaa moisen vähäisen puutteen.
- Hammaslahti, Finland - ()
3/5 Tilasin jouluksi, mutta toimitus ei ehtinyt jouluksi, harmi. No pitää miettiä seuraavaksi syntymäpäivälahjaksiko, aika pienikokoinen, kuva antoi suuremman tuntuman tuotteesta.
- Vaasa, Finland - ()
3/5 Ilkeän ja tylyn näköinen. Miinuksena on se, että on hankala pestä ainakin käsin. Muuten kyllä ihan hauskan oloinen kuppi. Kahvaosa olisi saanut olla hieman isompi.
- Kuopio, Finland - ()
3/5 Näyttävä ja varmasti kahvipöydässä erottuva kahvimuki. Paketti oli ottanut aika paljon kipeää matkalla, mutta kuppi oli ehjä hyvästä pakkauksesta johtuen.
- Kotka, Finland - ()
4/5 tuotteessa hienot yksityiskohdat
- Vaasa, Finland - ()

Calavera Sanguinaria Taza

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy

Taza con un diseño único, ideal para ser usado como decoración en Halloween.


Especificaciones:

  • Dimensiones: 12x11cm
  • Material: Cerámica