Carcasa Leopardo con Cola | Samsung Galaxy S3
Mona carcasa con diseño de leopardo, tiene hasta orejas y cola que combinan con su estilo. Suave al tacto, ten la atención de tus amig@s cuando saques tu móvil.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tanja K.
    Tanja K. (2014-12-01)

5/5 Tyttärelle tilasin. Tykkää ihan hirmuisesti! Koululaisenkin käytössä näköjään kestävä. Hintansa väärti. Suosittelen varsinkin pikkuprinsessoille :)
- Oulu, Finland - ()
5/5 Tämä oli hyvä täsmäostos, istuu puhelimeen hyvin ja on tukeva kädessä. Ei vaikeuta puhelimen käyttöä, puhelimen sivunäppäimet toimii normaalisti ja onhan tuo huomiota herättävä suojakuori.
- Villähde, Finland - ()
2/5 Korvat ja häntä irtosivat muutaman viikon päästä ostosta, eli ei kovin laadukas tuote...liimaus siis petti ja myös tuo karva osa lähti irtoamaan tuosta muovikuoresta muutamassa viikossa.

En voi suositella kovinkaan kestävänä tuotteena.
- Virrat, Finland - ()
3/5 Kivan näköinenhän tämä on, mutta ikäväkseni täytynee ilmoittaa, että korvat saattavat irrota tästä kuoresta. Ne on kuitenkin helppo liimata tarvittaessa takaisin kuumaliimalla. Häntä on pysynyt paikallaan.
- Kuopio, Finland - ()
5/5 Katseenkerääjä! Puhelin huom. mukavampi pitää kädessä; karva estä luurin 'liukumisen'&putoamisen. Ehdoton must naisille laidasta laitaan ikään katsomatta. Hyvä ettei äiti vienyt kädestä, kun karvakuoren näki ja tytär tahtoo vaihtaa puhelinta vain ja ainoastaan sen takia, että saa ihanan kuoret =P Pientä luxusta ja iloa arkeen :)
- Vantaa, Finland - ()
5/5 Mahtava tuote. Mamma tykkäs. Suosittelen kaikille. Et voi olla ostamatta. Hyvä hinta laatu suhde.
- Helsinki, Finland - ()

Carcasa Leopardo con Cola

Samsung Galaxy S3

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Mona carcasa con diseño de leopardo, tiene hasta orejas y cola que combinan con su estilo. Suave al tacto, ten la atención de tus amig@s cuando saques tu móvil.

Especificaciones:

  • Colores: Marron, Rosa, Rojo, Negro, Morado, Azul, Amarillo