Bolas de hielo | Molde
¡Crea bebidas deliciosas y con clase como cualquier profesional! Puedes cortar trozos de fruta y ponerlos en el molde, y tendrás increibles coloridas bolas de hielo cuando se congelen. Los cubos ordinarios ya son historia.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Laura A.
    Laura A. (2016-02-07)

4/5 kupissa kivat pallurat. luulin isommiksi mutta ihan ok kokoset. kaupan aivo muotti isompi suosittelen. pyörittele vaikka lattialla jos tylsä tulee tai koita jotain muuta kuin vettä sisälle. hyvä ostos 4/5
- Palokka, Finland - ()
4/5 Baarimestarina arvostan tuotteen toimivuutta. Kotibaarissa testattuna soiva peli! Materiaali ja hinta myös kohdallaan. Kestävyydestä en osaa vielä sanoa kun ensimmäinen kuula vasta juoman seassa, mutta päivitän kyllä kunhan testit jatkuu.
- Mikkeli, Finland - ()
3/5 Ihan ok, en oo vielä käyttänyt kertaakaan mutta eiköhän käyttöön tule. Samalla hinnalla saa varmaan perus marketeista aavistuksen laadukkaampia, onhan nää todella muoviset ja heiveröiset.
- Turku, Finland - ()
5/5 Hauska tuote ja helppo käyttää, mukavan pieniä ja kesällä iso apu. Hinta on laatuun nähden hyvä, ja toistaiseksi muotit on kestäny hyvin vaikka kovassa käytössä ovat. Noilla on kätevä tehtä tavallisten jääpalojen lisäksi muutakin, esimerkiksi laittaa hedelmänpaloja muottiin tai mehua tai voipa noilla tehdä koirallekki jätskejä. :D
- Kurikka, Finland - ()
3/5 ihan ok tuote aijanjakso jolloin tilasin ei hyvä katotaan kesällä kiunka hyvä on
- Kulennoinen, Finland - ()
3/5 Melko pieniä palleroita tulee. Jos meinaa sisälle jotain hedelmäpalaa tms laittaa niin pitää olla jotain miniatyyrihedelmiä. Sauma vuotaa hieman joten kannattaa laittaa esim. jääpalamuotin päälle pakkaseen niin saat sen sieltä poiskin rikkomatta. Pallot on melko vaikea saada muotista pois mutta lämpimän veden alla ensin vähän sulattaa niin saatat saada yhtenä kappaleena.
- Rovaniemi, Finland - ()

Bolas de hielo

Molde

★★★★★
★★★★★
10 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
¡Crea bebidas deliciosas y con clase como cualquier profesional! Puedes cortar trozos de fruta y ponerlos en el molde, y tendrás increibles coloridas bolas de hielo cuando se congelen. Los cubos ordinarios ya son historia. Tus bebidas serán más interesantes y hasta con mejor sabor con estas bolas de hielo. Puedes poner fresas con forma de corazón, estrellas, etc. ¡Encuentra tu estilo y sabor favorito!

Especificaciones:

  • Material: Polipropileno, silicona
  • Dimensiones: 4x4,5cm

Detalles del paquete:

  • 4x Moldes de hielo en forma de bola