Gafas de Sol Polarizados | Unisex
La luz del sol no llega al ojo a través de una línea recta, sino desde todas las direcciones posibles.

5/5 Näöltänsä kuin Reibanit, pilottimallit, tarkemmin ottaen. Eli ajaa käyttötarkoituksensa autoillessa. Muulloinpa minulla ei ole aurinkolaseille, eli arskoille, käyttöä.
- Oulu, Finland - ()
4/5 Omaan päähäni oikean kokoiset lasit.

Suomesta saa tähän hintaan samanlaisia laseja.

Mukana tuli kankainen suojapussukka.

Mielestäni ihan tyylikkäät, alussa nenätukivarret painovat nenää, mutta niitäkin sai hiukan väännettyä varovasti katkeamatta.
- Tampere, Finland - ()
3/5 Ihan keskiverto hinta/laatusuhde. Ei mitkään huippupokat, mutta polaroroid-linssi on käytännöllinen vesillä esim. kalastaessa. Hyvä puolihan näissä halpiksissa on, ettei hermot ja massit mene jois jäävät vaikka terassille :)) Vähän jäykät lasit mutta mielestäni linssit ihan laadukkaat.
- Riistavesi, Finland - ()
2/5 Autolaseiksi ajattelin. Oli aika retrot. Lasit olivat aika isot päässä, ei oikein istunut. En hirveästi odottanut tuotteelta. Lopputulos kuitenkin jäi vähän uupumaan toivotusta. Katsotaan josko tulee sopivia naamiaisia vastaan.
- Nurmijärvi, Finland - ()
3/5 Ostin veneilyyn, että näkisi pinnan läpi polarisoinnin ansiosta. Ei huomattavaa parannusta, mahtaako ollakkaan polaroidut, ainakaan värin vaalenemista ei huomaa kovinkaan helposti. Peruslasit. en suosittele jos vähäkin pulleeposkinen, kun hoikankin lärvin poskiin ottaa kii...
- Eteläinen, Finland - ()
4/5 Omaan päähäni oikean kokoiset lasit. Muutaman viikon testin jälkeen ei vielä hirveästi naarmuja tai kulumisia. Suomestakin toki saa tähän hintaan samanlaisia laseja. Näiden mukana tuli toki kankainen suojapussukka.
- Paimio, Finland - ()

Gafas de Sol Polarizados

Unisex

★★★★★
★★★★★
20 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
La luz del sol no llega al ojo a través de una línea recta, sino desde todas las direcciones posibles. Se vuelve particularmente “desagradable” cuando se refleja en superficies planas, pues nos ocasiona fatiga visual y deslumbramientos; básicamente es un exceso de luz que quita visibilidad.

Estas gafas bloquea la luz del sol que llega a los ojos de forma horizontal, como por ejemplo la que se refleja en el mar, nieve, carretera y asfalto, y permite el paso a la luz vertical que se puede aprovechar para ver claramente.

1.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 8.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 2 pcs
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares