Reloj de Pulsera | Punketa Chic
Elegante y divertido reloj de pulsera, su diseño casual podrá ser usado como un accesorio mas, al mismo tiempo que te dirá la hora.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Katja H.
  Katja H. (2015-01-07)
 • Foto del producto de Paula J.
  Paula J. (2014-04-28)

5/5 Ihana kello, toimii ja näyttää hyvältä!
- Espoo, Finland - ()
4/5 Hyvän näköinen kello ja toimii kuten pitää. Pariston asentaminen ei kuitenkaan onnistu ilman oikeanlaisia työkaluja. Kaverilla onneksi oli avaamisen soveltuva työkalu, joten ei tarvinnut mennä alan liikkeeseen.
- Helsinki, Finland - ()
5/5 Upea lahja tytärpuolelle. Tuote vaikutti laadukkaalta. Näitä voisi olla erivärisinä niin olisi valinnanvaraa enemmän. Voisin tilata näitä muillekin lahjaksi, mutta kaikille ei sovi ruskea. Tai pidä ruskeasta.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Avatessani pakettia, huomasin jokseenkin hämmentyneeni kellotaulun pienestä koosta. Olin jostain syystä kuvitellut sitä aavistuksen suuremmaksi, mutta en kuitenkaan pettynyt tähän. Taulu on pieni, sievä ja todella kaunis. Herättää ihanan vanhanajan fiiliksen, erityisesti yhdistettynä ruskeaan rannekkeeseen.

Ranneke itsessään oli pitkä ja hintaansa nähden hyvälaatuinen. Aluksi jähmeä ja hankalan käytettävän oloinen, mutta taivuttelin lämpimissä käsissä hetken ja jo alkoi muuttua taipuisammaksi. Niitit sopivat remmiin, sekä kellotauluun kuin nenä päähän. Kuparisen väriset niitit tuovat mielestäni juuri sopivaa eloa ja tyyliä koko kelloon!

Huomiota herättävä, mutta kuitenkin siro. Hieman olin pettynyt siihen, että kellossa ei ollut patteria kuitenkaan mukana, vaikka jostain arvostelusta olin näin tilatessani lukenut. En ole vieläkään saanut aikaiseksi haettua kelloon patteria, joten tästä syystä on vielä toistaiseksi jäänyt pöydälle odottamaan vuoroaan käyttämättömänä. Josko nyt viikonlopun aikana saisin haettua siihen sopivan patterin ja saisin tämänkin ihanuuden käyttöön. Sopii monenlaiseen eri tyyliin, mutta kuitenkin mielestäni omaa "asennetta", eikä todellakaan ole kello tavanomaisimmasta päästä.
- Lahti, Finland - ()
5/5 Pyörittele muutaman kerran ranneketta sormesi ympäri niitit alas ja ylöspäin, niin ranneke pehmenee mukavammaksi käyttää.

Luonnossa niitit ovat enemmänkin kuparin värisiä ja ruskea hihna sopii oikein hyvin! Kaunis kello ja ajan näen ilman silmälasejakin!
- Husula, Finland - ()
5/5 Tuote on hyvä. Vaikeä käyttä ku vyö on aika pitkä. Vaikeä yhdellä kädellä laitta se kiini.
- Savonlinna, Finland - ()

Reloj de Pulsera

Punketa Chic

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Elegante y divertido reloj de pulsera, su diseño casual podrá ser usado como un accesorio mas, al mismo tiempo que te dirá la hora.

 


Especificaciones:

 • Dimensiones: 2.5x2.5cm
 • Largo: 56.5cm
 • Peso: 0.035Kg

 

2.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 4.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 1 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares