Bolso para Bicicleta | Triangular
Guarda tus herramientas o pertenencias es este bolso triangular, podrás tenerlo montado en el marco de tu bicicleta y desmontarlo en cualquier momento.

4/5 Kätevä ja toimiva laukku pyörään. Vaijerilukolle, paikkarasialle ja pikkupumpulle&rengaspainemittarille sopivan kokoinen. Läskillä kun pyöräilee, niin välillä pitää vaihdella rengaspaineita. niin ja tosi hyvin sopii musta/oranssi laukku e-villen fatbikeen!!!
- Raahe, Finland - ()
5/5 Helppo asentaa tarroilla. Sopi täysin runkoputken risteykseen. Vetoketju liikkuu ketterästi ja napakasti. Hinta laatusuhde oikein hyvä. Tätä voi suositella muillekkin.
- Korpilahti, Finland - ()
3/5 Pyörän vaijerilukko on roikkunut tämän kyydissä ja vaikka tuntuu aika heppoiselta, on edelleen yhtenä kappaleena! Vetoketju on hiukan takellellut välillä.
- Ylikiiminki, Finland - ()
5/5 Hyvä tuote , vastasi niitä tarpeita joita ajattelin. Sopi hyvin pyörän runkoon johon laitan pientavaraa .Edullinen hinta ja laadultaan hyvä.
- Kouvola, Finland - ()
4/5 Näppärä runkolaukku maastopyörään. Sinne sopii pumppu, työkaluja, kännykkä ja lompakko.Tarra kiinnitys on kätevä. Laukku pysyy tukevasti paikallaan kovemmassakin ajossa, eikä haittaa pyörän käyttöä. Olen tyytyväinen tuotteeseen.
- Lohiluoma, Finland - ()
4/5 Hyvä laukku, johon mahtuu pikkukama.
- Helsinki, Finland - ()

Bolso para Bicicleta

Triangular

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Guarda tus herramientas o pertenencias es este bolso triangular, podrás tenerlo montado en el marco de tu bicicleta y desmontarlo en cualquier momento.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 23x20x6cm
  • Peso: 88g
  • Material: PVC & Dobby