Gorro Militar Mao | Ajustable
Combina tu vestuario con esta gorra tipo militar, cómodo al uso y fácil de usar. Podrás combinarlo y usarlo en cualquier tiempo.

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Heikki
  Heikki (2015-08-20)
 • Foto del producto de Heikki
  Heikki (2015-08-20)
 • Foto del producto de Tero H.
  Tero H. (2015-08-13)
 • Foto del producto de Tero H.
  Tero H. (2015-08-13)
 • Foto del producto de Pasi R.
  Pasi R. (2015-08-06)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Nyt on!

Tämä toimii ja antaa kantajalleen sellaista rispektiä ettei Timo Soinikaa saa samaa.

Firman oma Kim Jon Unggi olen nyt. Lakin ansiosta olen tehnyt uskomattomia ennätyksiä mitä uskomattomimmissa asioissa, yhden mainitakseni hattu päässä voitin firman minigolfkisan lyönneillä 26 alle parin:in ja tein neljätoista perättäistä hole-in-onea. Pohjoisempi korea vahvasti apuna. Kapitalistisen värin ansiosta soluttaudun valtion vihreisiin paremmin kuin kettutyttö muukalaislegioonaan. Hattu toimii, lippa estää häikäisyä ja materiaali ei kuluta herkkää päänahkaa.

Miii laik it!
- Joensuu, Finland - ()
5/5 Erittäin mukava lakki päässä pidettäväksi. Kuva edessä on kuitenkin hieman turhan iso tosin eipä siihen monet varmaan sen kummemmin kiinnitä huomiota eli se on sinällään ihan tyylikäs..
- Nakkila, Finland - ()
1/5 Onneton lippis, kangas ohutta ja langanpätkiä siellä täällä. Viimeistelty huonosti. Ehkä helteellä voisi käyttää kankaan osuuden vuoksi. Säätövara hyvä.
- Turku, Finland - ()
3/5 Hyvännäköinen ja halpa. Laatu onkin sitten heikohko. Lakki on hyvin ohutta materiaalia ja tuskin pysyy kovalla tuulella päässä. Pieni pettymys.
- Forssa, Finland - ()
5/5 Hyvä lippis, johon on bodeerattu tuo kuva. Lakki on hyvin päähän sopiva ja siinä on tarrakiinnitys, joten kokoa on mahdollista säätää. Kangas on erittäin ohutta, mutta kuitenkin tukevaa, joten sitä on mukava pitää kesälläkin päässä. Kangas oikestaan tuntuu silkiltä, mutta se johtunee siitä, että tuo kangas on ohuena niin pehmeän tuntuista. Lippa on vahvaa tekoa, joten ihan tukevalta se tuntuu päässä..
- Nakkila, Finland - ()
3/5 Oli sellainen kuin pitikin.paitsi lipan ompeleet epäsiistit.sopii päähän hyvin.ei ole naapurilla samanlaista.ihan ok hintaan nähden.
- Masku, Finland - ()

Gorro Militar Mao

Ajustable

★★★★★
★★★★★
9 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Combina tu vestuario con esta gorra tipo militar, cómodo al uso y fácil de usar. Podrás combinarlo y usarlo en cualquier tiempo.


Especificaciones:

 • Circunferencia Cabeza: 57cm ajustable
 • Fondo: 7.5cm
 • Material: 100% algodón

1.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 12.95
Color
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock 3 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares