Mascara Protectora | Cocina & BBQ
La mayoría de las amas de casa sufren de manchas en la piel de la cara debido a salpicaduras de aceite mientras están preparando la comida. Estas manchas pueden ser permanentes ya que el aceite caliente quema la piel.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Tero H.
    Tero H. (2015-04-17)
  • Foto del producto de Tero H.
    Tero H. (2015-04-17)

videos contribuidos por el cliente

5/5 Teen kotisiivouksia ja jotkin kohteet ovat sellaisia, että roiskesuojaa todella tarvitaan ja joskus hengityssuojaakin, eli tämä oli kuin taivaanlahja, että löysin täältä tämän, se on kevyt käyttää hikisessä puuhassa, kasvot ja kaulakin säätyvät roiskeilta ja nousee otsalta sen verran korkealle, että suivin kanssa myös hiukset pysyvät puhtaina. Hiukan joutuu varomaan kuljetuksessa kasattuna, ettei riko muovisuojaa, mutta ostin niille kannellisen muovilaatikon, joten hyvin kulkee töissä mukana. Wcn pesussa myös hyvä käyttää, voit hangata huoletta, vaikka vähän roiskuisi, ei lennä vessanpöntön pöpöt silmille. Suosittelen.
- Masala, Finland - ()
5/5 Lasit ovat hyvin päähän sopivat. Tuota pleksiä ei ole kylläkään kuin yksi kappale, mutta normaalissa käytössä se säilyy kyllä hyvässä kunnossa pitkän aikaa.
- Nakkila, Finland - ()
1/5 Tämä oli kyl ihan alta lipan liian kallis muovi suoja ei pysy ja on tosi pletku en suosittele. Itselläni pölyallergia halusin siivoukseen suojata silmäni ja hengitykseni mutta ei toimi
- Helsinki, Finland - ()
2/5 Ei näkynyt postissa, ei kuulu mitään vaikka jälkitoimituksena piti tulla. Minne lie jäänyt lojumaan?? Hieman paskamaku suussa kun maksaa ja ei toimiteta.
- Inkeroinen, Finland - ()

Mascara Protectora

Cocina & BBQ

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
La mayoría de las amas de casa sufren de manchas en la piel de la cara debido a salpicaduras de aceite mientras están preparando la comida. Estas manchas pueden ser permanentes ya que el aceite caliente quema la piel. Para evitar estos accidentes, puedes usar esta mascara, además que te ayuda a repeler vapor y humo que te puedan cegar.

 


Especificaciones:

  • Dimensiones: 21x28cm
  • Material: PC & APET

 

0.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 5.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock over 5 pcs
- Next shipment is in about h hours i minutes and 00 sec
- *Delivery time 2-4 weeks

Productos similares