Estuche de Sombras | 88 Colores Verano
Este estuche de sombras será el ideal para ti, viene con 88 paletas de colores verano para combinarlos con cualquier estilo.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Emma L.
    Emma L. (2016-03-15)

4/5 Osa luomiväreistä oli rikki kuljetuksen takia ja paletteihin oli sekoittunut muista paleteista väriä. Palettien välit on pienet joten ne sekottuvat helposti. Olisi kätevää jos peili pysyisi pystyssä. Muuten hyvä.
- Muonio, Finland - ()
5/5 värit upeat. Hinta/laatu suhde erinomainen. Ei tarvitse ostella monia eri paletteja tästä löytyy kaikki mitä tarvitsee.
- Helsinki, Finland - ()
3/5 Sain tuotteen, mutta ihan erisävyisen kun kuvassa ja siitä huonot arvostelut. Olisi ollut parempi kun eivät olisi lähettäneet koko palettia, kun ei ole minun sävyjä olenkaan mitä paletti sisältää (vihreää ja keltaista)
- Pilkanmaa, Finland - ()
3/5 Valitettavasti kyseinen tuote oli loppunut ja sain erivärisen paletin. Toivottavasti kyseinen paletti on tulossa vielä myyntiin. Tässä paletissa on erittäin hyvät ruskeansävyt. Laitan kuitenkin kuvan paletista minkä minä sain.
- Rovaniemi, Finland - ()

Estuche de Sombras

88 Colores Verano

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

  • Tax free
  • 30 day return policy
Este estuche de sombras será el ideal para ti, viene con 88 paletas de colores verano para combinarlos con cualquier estilo.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 23.2X16.7X1.4cm