GU10 - E27 adapter | Adapteri

fotos contribuidas por el cliente
 • Foto del producto de Lassi K.
  Lassi K. (2018-11-10)
 • Foto del producto de Ari B.
  Ari B. (2015-05-06)
 • Foto del producto de Ari B.
  Ari B. (2015-05-06)

4/5 Hyvä ostos ja toimiva tuote, ei valittamista. Käytössä meillä kasvilampuissa kattolampussa, jossa GU10 kanta. Tuote vastasi odotuksia. Suosittelen
- Klaukkala, Finland - ()
5/5 E27 kannalla saa tehokkaampia led-lamppuja joten siinä tämän tuotteen yksinkertaisuus. Sovitin tuo lampun ulospäin valaisimesta. Se voi olla kohteesta riippuen joko hyvä tai huono asia.
- Kankaanpää, Finland - ()
3/5 Tämä adapteri on kevyt ja hiukan heppoisen oloinen. Lähinnä tuo E27 liitoksessa käytetty kevyt "kierrefolio", se sisäosa johon tuo lamppu kierretään kiinni. Tuli kierrettyä vähän liian lujaa joten tuo "kierrefolio" irtosi. Pienen purkamisen ja modifioinnin jälkeen sain kannan taas toimimaan. Siis varovasti kiertäen E27 lamppu kiinni, niin toimii.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Ostin tähän tuotteeseen philipsin led lamput ja sopivat juuri niin kuin pitääkin. Tällä tuotteella helppo muuttaa kantaa ja saada sopiva polttimo käymään.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimii. Ei vielä ole ollut pitkässä käytössä niin en tiedä kuinka kestävä. Pitänee kuitenkin pari tilata varalle kun niin edullinen.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Odotukseni olivat suuremmat näiden osalta. Tuote on muuten ok mutta kuumenee aika lailla pitkään käytössä. En ole vielä kokeillut yli 8W lamppua mutta epäilen siis suuresti kestoa. Myös pakkasen kesto on kyseenalainen rakenteen vuoksi.
- Helsinki, Finland - ()

GU10 - E27 adapter

Adapteri

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

 • Tax free
 • 30 day return policy
Yleistä:

Tällä adapterilla voit vaihtaa vanhat GU10 -kantaiset energiasyöpöt spottivalot E27 -kantaisiin LED -lamppuihin. Erittäin kätevä tapa pienentää kodin sähkölaskua, eikä silti tarvitse kärsiä pimeydestä.

 

Tekniset tiedot:

 • Mitat: 57 x 34 x 34mm
 • Paino: 20g

 

Takuu:

Tuotteella on kuuden kuukauden takuu.


2.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Cantidad  Añadir al carrito »

*Shipped from our Chinese warehouse. Delivery time 2-4 weeks. Stock: over 5 pcs
Next shipment is in about 8 hours 37 minutes and 00 sec

Productos similares

Products you might be interested in: