Bulbo de Bajo Consumo | 9W LED E27
Instala las bombillas LED de bajo consumo y larga duración. Con ellas verás descender notablemente el importe de tus facturas.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Vesa T.
    Vesa T. (2015-02-26)
  • Foto del producto de Vesa T.
    Vesa T. (2015-02-26)

5/5 Tilasin tämän lampun kohta kolma vuotta sitten. Asensin sen ulkovaloksi 60 W hehkulampun tilalle. Lamppu valaisee omakotitalon pihan oikein hyvin, voi kompastelematta kulkea parinkymmenen metrin matkan autovajalta portaille, joiden yläpuolella valaisin on. Kun olemme poissa useamman päivän, jätämme valon palamaan, pieni sähkönkulutus päivällä ei tunnu sähkölaskussa ja piha näyttää asutulta, ei houkuttele rosvoja. Halvemmalla saa jonkinlaisia lamppuja, mutta tämä on osoittautunut kestäväksi ja valaisee hyvin, valon väri on miellyttävän värinen, ei liian sininen, joka minusta on usean LED-lampun vika.
- Vaasa, Finland - ()
4/5 hyvää se on jo kästnet 3 vuosi
- Nykarleby, Finland - ()
3/5 Osa lampuista ei kestänyt kuukautta enempää, mutta kaksi on kestänyt jo yli vuoden. Kirkas valo, varsinkin K6000 lampuissa.
- Turku, Finland - ()
4/5 kohtuu tehoinen ledi lamppu,vastaa hehkua 60-75 ja energia lamppua 12-15w
- Kyrö, Finland - ()
3/5 Edellisessä arvostelussa kehuin tuotetta, mutta käytännön kestävyys oli kyllä luvattoman heikko. Lamppu oli käytössä tasan vuoden, takuu ehti juuri mennä umpeen, ja nyt ei enää syty.

Eikä tosiaankaan palanut 50000 tuntia, paremminkin max. 1000 tuntia. On kyllä turhan arvokas lamppu kestääkseen noin vähän aikaa. Joten laadusta on pakko antaa vain yksi tähti, ja perun edellisen suositteluni.
- Espoo, Finland - ()
4/5 Valosävy harmahtava, Vastaa 7w energian säästölamppua, kohdemainen valaisu.
- Tornio, Finland - ()

Bulbo de Bajo Consumo

9W LED E27

★★★★★
★★★★★
7 Comentarios

Hi, this product is currently unavailable.
Check out other items from this category
Check out new items from our product team

Or you can search for products
  • Tax free
  • 12 months warranty
  • 30 day return policy
General:

E-27 LED bulbo ahorrador de energía, reemplazara los bulbos incandescentes y ahorradores de energía. La tecnología LED tiene una duración de hasta 4 veces más que un bulbo normal. La energía LED no produce radiación, o peligrosos mercurio como las lámparas normales, y en el cual este bulbo LED puede ser reciclado.

Con las últimas subidas de la factura de la luz,  o empiezas a alumbrar las noches con velas o instalas las bombillas LED de bajo consumo y larga duración. Con ellas verás descender notablemente el importe de tus facturas y disfrutarás de una luz clara y natural mientras respetas el medio ambiente.

 

Especificaciones técnicas:

- Potencia: 9W
- Flujo luminoso: 810 lúmenes
- Temperatura de color: blanco cálido 3000K / 6000K blanco brillante
- Material de marco de aluminio con una cúpula de plástico delgado
- 50.000 horas de por vida
- Obras en el clima cálido y frío


Garantía:

1 años

Products you might be interested in: