Te Amo | Taza
Taza romántica, con las palabras Te Amo en Ingles. Tienen hasta forma de corazón, el prefecto regalo para los tortolos.

fotos contribuidas por el cliente
  • Foto del producto de Timo R.
    Timo R. (2015-12-05)
  • Foto del producto de Julius L.
    Julius L. (2014-03-14)

5/5 Kyllä vaimo oli ihimeissään aamukahvilla ku tuli tekstiä esiin sitämukaa ku kahvia kuppiin kaato. Hauska kuppi kokonaisuudessaan. ei tullut ohjetta mukana, mutta itse en ainakaan koneessa pesis.
- Oulunsalo, Finland - ()
5/5 Kuppi toimii käytössä niin kun on luvattu vaihtaa väriä ja kuumat juomat maistuu. Oikein hyvä tuote kaikinpuolin. Eipä tähän muuta keksi hyvä tuote ei tarvitse enempää yli sanoja.
- Helsinki, Finland - ()
4/5 Toimiva kupponen ja teksti tulee näkyviin kun kuppi lämpiää :) Erittäin mukava lahjatuote rakkaalle ihmiselle ja toimii pitkän aikaa päivän piristäjänä. Suosittelen, jos lahjan kohde tykkää nauttia kuumia juomia kuten kahvia.
- Kotka, Finland - ()
4/5 Tuo iloa. Vältettävä pesemätä liian kuumalla muuten lähtee kuviot omille teilleen.
- Uskali, Finland - ()
4/5 Värinvaihto toimi mainiosti. Muuten mainio ostos hinta-laatusuhteeltaan, pieniä pintanaarmuja lukuun ottamatta jotka tulleet ilmeisesti pakkauksessa käytetyn pahvin kovuudesta johtuen.
- Turkuu, Finland - ()
4/5 Ihana lahja tyttöystävälle/vaimolle. Kaikessa yksinkertaisuudessaan pelkkä kuppi jossa lukee I LOVE U sulattaa naisten sydämmet. Lämpötilasta riippuvainen värinvaihto nostaa tämän tuotteen muiden yli. Helppo tapa näyttää naiselle hieman materiaalista huomiota. Aamukahvia juodessa oma puolisoni hymähtää kun väri vaihtuu ja teksti paljastuu. Suosittelen.
- Turku, Finland - ()

Te Amo

Taza

★★★★★
★★★★★
6 Comentarios

Taza romántica, con las palabras Te Amo en Ingles. Tienen hasta forma de corazón, el prefecto regalo para los tortolos.