Taza sensible al calor Despertad
¿Te es difícil levantarte en la mañana? No eres el único, esta taza también. Pero cuando la llenes con cualquier bebida caliente sus ojos se abrirán. Esperamos que tus ojos se abran tan rápido como los de la taza.

videos contribuidos por el cliente

5/5 Muki on kiva aamukahville herää nopeammin minä itse , käytössä jatkuvasti . Laatu tuntuu kestävältä . Hinta on kohdallaan , voisi laittaa vaikka lahjaksi ystävälle . Olen tyytyväinen ostokseen.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Kyllä herää kupin mukana aamuisin, kun aamukahvit juo.

Kaverit jopa udelleet mistä näitä saa...

Hauskan oloinen

Ei ole uskaltanut laittaa tiskikoneeseen. epäilen että kuva ja sen toimivuus hankautuisi pois.

Mutta... tyytyväinen olen ja hintaluokaltaan ei ole pilattu.
- Kuhmoinen, Finland - ()
4/5 Kaikinpuolin ok tuote. Painuneet silmäluomet eivät normaalissa sisälämpötilassa ole aivan yhtä tummat kuin kuvien perusteella ehkä voisi olettaa.
- Joensuu, Finland - ()
4/5 Vaikka läpällähän tällaisen tilasin, niin kyllä se positiivisesti yllätti että kuppi oikeasti toimii niin kuin se kuvissa esittää. Töissä sai useita hilpeitä nauruja aikaan aamukahvin aikaan. Jos on aamu-uninen niin tämä on sinun kahvikuppisi :)
- Nummela, Finland - ()
5/5 Poitsut on ihan täpinöissään tästä kupista. Kuppiin kun kaataa teetä tai kuumaa kaakaota niin kaveri herää. Jokaisen lapsiperheen unelma kuppi.
- Vantaa, Finland - ()
4/5 Ostin tuotteen äitienpäivä lahjaksi. Kuuleman mukaan, on hyvin toiminut ja vastasi odotuksia. Hauska aamua keventävä lisä toisen lahjan kanssa.
- Vantaa, Finland - ()

Taza sensible al calor Despertad

★★★★★
★★★★★
26 Comentarios

  • 30 day return policy

¿Te es difícil levantarte en la mañana? No eres el único, esta taza también tiene el mismo problema. Pero esto puede cambiar, cuando llenes tu taza con cualquier bebida caliente (café, té, etc) sus ojos somnolientos se abrirán. Esperamos que tus ojos se abran tan rápido como los de la taza.

 

Especificaciones:

  • Material: Cerámica
  • Tamaño: Diámetro 8CM; Altura 9CM
  • Peso: 0.35KG

Garantía:

6 meses