Botella de Agua | 350ml
Lleva tus bebidas ya sea agua, café, té para todos lados. Ideal para cuando vayas de picnic o de campamento con tus amig@s o familiares.

4/5 Tuote oli odotettua pienikokoisempi, mutta kätevä sulkemismekanismi ja helppo pitää mukana, vaikka salilla. Oli kannattava ostos. Väri on todella kaunis, mutta koko oisi saanut olla enemmän minun käyttötarpeisiini.
Elina V. - Oulu, Finland - ()
4/5 Pullon saavuttua ajattelin, että jopas onkin pieni. Käytössä tuli kuitenkin huomattua, että pieni koko on itseasiassa hyvä puoli. Pieni ja kätevä kuljettaa esim laukussa. Hieman vuotaaa.
Eveliina M. - Kurikka, Finland - ()
5/5 Tosi kiva pikkupullo! Ei vuoda, mutta korkin ''pidike'' vois olla ehkä silikoninen niin ei olis niin jäykkä. Tykkään kuitenkin kaikinpuolin. Ollut mukana monissakin paikoissa, kätevä myös koiran kanssa lenkillä ollessa.
Laura A. - Turku, Finland - ()
4/5 Vesipullossa on hyvä korkki, niin että uskaltaa laittaa vaikka kassiin jossa on muutakin tavaraa. Läpinäkyvyys on hyvä asia.
Tuula S. - Kaarina, Finland - ()

Botella de Agua

350ml

★★★★★
★★★★★
4 Comentarios

Lleva tus bebidas ya sea agua, café, té para todos lados. Ideal para cuando vayas de picnic o de campamento con tus amig@s o familiares.


Especificaciones:

  • Material: PP, PC
  • Peso: 0.065Kg
  • Dimensiones: 18.3x5.5cm

2.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 5.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- Product is in stock
- Next shipment is in about h hours i minutes 00 sec
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares