Punto Ciego | Espejo Retrovisor (2pcs)
Espejos retrovisores que puedes adherir al ya existente, te dará una mejor visión de los puntos ciegos de tu coche, y así podrás evitar accidentes mayores.

4/5 Ihan muuten hyvä lisävaruste ja kaiken lisäksi edullinen. Mutta on ollut ehkä hieman liian iso omaan autoon, joten jää ehkä ilman käyttöä. Kannattaa tutkia peilien kokoa ennen tilausta.
Vitali M. - Paimio, Finland - ()
5/5 Helppo ja nopea kiinnittää, pysyy hyvin ja ajaa asiansa. Maksaa taatusti hintansa takaisin ;)

Tästä ei paljon pidempää töherrystä oikein aikaiseksi saa.
Mano - Kaarina, Finland - ()
3/5 En ole käyttänyt tuotetta vielä mihinkään. Tilasin tuotteen, koska se oli halpa ja saatan tarvita sitä joskus. Tuotteen paketointi oli ehta kiinalainen. Hinta / laatusuhde siis ok.
Marko P. - Lahti, Finland - ()
4/5 Moottoripyörässä todella tarpeelliset. Edulliset ja toistaiseksi ovat pysyneet kiinni ja pitäneet kuljettajan hengissä. On vastannut odotuksia, laatu tuntui vähän arveluttavalta, mutta on kuitenkin hyvä.
Teemu L. - Espoo, Finland - ()
5/5 On hyvä lisä varuste peiliin, Tarra pinta taitaa olla hieman vanha, piti kiinittää muulla tavalla, muuten hinta laatu kohdallaan. Suosittelen, oli hyvä ostos. vastasi odotuksia.
Keijo V. - Espoo, Finland - ()
4/5 Perus peilit,mutta ei käy jokaisen autonmerkiin.
Laine C. - Vantaa, Finland - ()

Punto Ciego

Espejo Retrovisor (2pcs)

★★★★★
★★★★★
13 Comentarios

Espejos retrovisores que puedes adherir al ya existente, te dará una mejor visión de los puntos ciegos de tu coche, y así podrás evitar accidentes mayores.

Especificaciones:

  • Dimensiones: 5cm

1.95 LIBRES DE IMPUESTOS
Norm. 4.95
Cantidad  Añadir al carrito »
- *Delivery time 1-3 weeks

Productos similares